That's what friends are for

Sommige dingen zijn nou eenmaal het leukst om te doen en te delen met die ene persoon die jou perfect begrijpt… We hebben het hier niet over je lover, maar over je bestie natuurlijk! Zet jouw rots in de branding deze zaterdag nog in het zonnetje, aangezien het dan die ene dag van het jaar is: vriendinnen-dag! Hier een top 5 van dingen die simpelweg gewoon het leukst zijn om te doen met je beste vriendin.

kletsen

 

Shoppen

Breekt het zweet je lief al uit bij alleen al de gedachte aan een dagje winkelen? Is hij of zij die ene persoon die bereid is om een sprintje te trekken om de enige vrije kruk in de winkel te bezetten? Doe je lief – en jezelf – een plezier en zorg dat het je beste vriendin is die je vergezeld op je volgende shopping-trip. Want nee – ze vindt het niet erg om aan het eind van de dag toch nog naar de andere kant van de stad te lopen omdat dat ene shirtje “nog in je hoofd zit.” En ja – ze zal het begrijpen als geen ander als jij per ongeluk een half maandsalaris uitgeeft aan een tas.

::shoppen

Time for some high tea 

Ben jij een echte zoetekauw en die vriendin van je ook? Ga dan voor een heerlijk middagje high-tea. Geloof ons, met een groot stuk chocoladetaart in je mond geniet je des te meer van die ‘juicy story’ die ze te vertellen heeft. En die cheesecake op de etagère… die macarons… dat boterzachte boterkoekje… wat een feest!

::high-tea

Bijkletsen

Niemand met wie je zo lekker kan bijkletsen als met je beste vriendin. Kan jij tot in den treure vertellen over je vent, je kids, huis of je werk – je zal haar niet betrappen op een glazige blik die verklapt dat ze al vanaf zin één aan het afdwalen is. En natuurlijk bied jij net zo goed een luisterend oor. Goh, waar zouden jullie zijn als jullie elkaar niet hadden?

::koffie-drinken

Welnness

Jullie hebben elkaar al honderd keer naakt gezien. Niks wat jullie – naast die oude man die elke keer nét iets te lang kijkt – oncomfortabel maakt. En omdat jullie er allebei een drukke lifestyle op nahouden, kunnen jullie het wel gebruiken: zo’n relaxing-day. Dus maak die bustehouders los en ontspannen maar!

::wellness

Sporten

Jullie houden allebei van wijntjes drinken, lekker eten en verkiezen een avond uit boven een ochtend sporten… Waar jullie een hekel aan hebben? Een luidruchtige, supergemotiveerde coach. Samen sporten is dus écht de beste optie.

sporten

En als één van jullie er even doorheen zit, dan is daar die ander om je door die laatste meters heen te slepen. That’s what friends are for.

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline