The Surf Lodge: een hippie chic getaway in Montauk

In het chique Hamptons ligt badplaats Montauk. Tussen coole surfers en de rijke jet-setters vind je hier hotspot ‘The Surf Lodge’. Nieuwsgierig naar deze plek waar de rich, cool & famous graag neerstrijkt? Scroll snel verder!

Sunset drinks

Elk weekend zijn hippe New Yorkers na een drukke werkweek te vinden in het chique en bohemian hotel ‘The Surf Lodge’. Rond het einde van de middag komt iedereen – van kunstenaars tot surfchicks en -dudes – samen op het grote, luxe terras. Hier genieten ze – uiteraard tot in de puntjes verzorgd – van een cocktail tijdens de mooie zonsondergang.

The place to be

Turkse ontwerper Nile Erbil zette zijn zinnen in 2007 op een restaurant met een prachtig uitzicht over het water. Na een grondige make-over werd deze plek omgetoverd tot het bohemian, chique ‘The Surge Lodge’. Inmiddels is het hotel uitgegroeid tot “the place to be” van de Amerikaanse jetset.

Surf chic

“Surf chic”, zo is de look van The Surf Lodge te omschrijven. Het ruwe hout gecombineerd met tropische prints zorgt voor een hippie, chique seventies vibe. In het restaurant vind je naast de originele tolix stoelen ook houten exemplaren met landelijke flair. In andere ruimtes zijn leren vlinderstoelen en rotanzitters de eyecatchers. Buiten zorgen de trendy, kleurrijke draadstoelen voor een ontspannen en relaxte sfeer.

Ticket to Montauk

Binnen slechts enkele jaren is het hotel dé hotspot van de Hamptons geworden. In deze tijd heeft Montauk zijn vriendelijke karakter behouden waar je een van de velen concerten bezoekt en geniet van de heerlijkste zeevruchten, uiteraard met een fabulous view. Dusss, wanneer gaan we?

The Surf Lodge
183 Edgemere St.
Montauk, NY 11954
Verenigde Staten
Telefoonnummer +1 631-483-5037

Beeld: The Surf Lodge

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline