Ontdek de vernieuwde Zwaluwhoeve

Wie denkt aan een echte Hammam, denkt ontspanning, zachte Hammamdoeken en een lekker momentje voor jezelf. Omdat we onze members dit relaxte moment zelf willen laten ervaren, hebben we de komende vier dagen een geweldige actie. Bij iedere bestelling vanaf €75,- doen we gratis 2 toegangskaarten cadeau voor de vernieuwde Zwaluwhoeve in Harderwijk!

collage

Zwaluwhoeve

Ontspanning, luxe en gezelligheid. Zo kun je de Zwaluwhoeve het best omschrijven. Je kunt hier uiteraard terecht voor een sauna sessie of om te genieten van andere wellness faciliteiten. Maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of ontspannende massage ben je hier aan het juiste adres. Het is een verademing om door de tuin van maar liefst 50.000 m2 te lopen. De prachtige natuur in combinatie met de fijne baden geven je een gevoel van vrijheid en totale ontspanning. Daarnaast kun je bijkomen in van een van de vier restaurants waar je van de heerlijke cuisine van de Zwaluwhoeve kunt genieten.

IWR De Zwaluwhoeve Hierden

Vernieuwd

Bij alle veranderingen in dit populaire wellness resort, is het accent komen te liggen op meer rust, ruimte en comfort. De kleedkamers zijn verplaatst en verbouwd. Ze zijn nu vier keer zo groot als voorheen, royaal én overzichtelijk. Er zijn nieuwe sauna’s waaronder de rozen- en lavendelsauna, sandelhoutsauna, thujasauna, barrelsauna’s met verschillende fruitige geuren en er is zelfs een strand aangelegd. Ook zijn er ook andere wellness en ontspanningsfaciliteiten bijgekomen en vernieuwd, waardoor de Zwaluwhoeve een grote diversiteit in wellness beleving aanbiedt.

IWR De Zwaluwhoeve Hierden

De Culinaire markt

Ook op culinair gebied is de Zwaluwhoeve vernieuwd! Naast een à la carte restaurant, grand café en een bistro, is er een verfrissende nieuwe formule toegevoegd: De Culinaire markt. Met deze verfrissende formule, verwacht de Zwaluwhoeve perfect in te spelen op de wens van de gasten om meer variëteit te bieden op culinair gebied. In de Culinaire markt kan je de hele dag genieten van heerlijke verse gerechten. Op de verschillende afdelingen als ´de Bakkerij´ en ‘de Groenteboer’ worden alle producten vers voor de ogen van de gasten bereid. Overal waar je kijkt zijn koks druk bezig gerechten te bereiden. Deze ruimte heeft haar originele karakter – dat van een oude boerderij – weten te behouden door de houten balken aan het plafond.

DSC_0296 (1)

Interieur

Het interieur van de nieuwe serre in de relaxruimte is omgetoverd tot een moderne kamer met strakke lijnen en stalen elementen. Er zijn voornamelijk warme tinten gebruikt om een ontspannen en relaxt gevoel te creëren. De moderne stoelen in de serre zitten zo lekker, dat je ze het liefst mee naar huis zou willen nemen!

IWR De Zwaluwhoeve Hierden

De Hamam

Hammam is een bijzonder Oosters reinigingsritueel waarbij je met een combinatie van scrub en olijfzeep een heerlijke massage krijgt. Letterlijk betekent Hammam: een warme plek waar water in overvloed stroomt. Om nog meer van de Oosterse sferen te genieten is de Hammam in een nieuw jasje gestoken. De Zwaluwhoeve heeft voor het nieuwe interieur gekozen voor chique, donkere en authentieke kleuren. In combinatie met mooie duurzame materialen, kleine mediterrane tegels en oud hout krijgt de ruimte zo een heerlijke Oosterse uitstraling.

Met Marokkaans stucwerk (pandomo) op de wanden geef je de doucheruimte bij je thuis ook eenvoudig een Oosters gevoel. Zet daarnaast een lekker bankje in de douche, koop een scrub borstel en wat heerlijke producten en je kan zo genieten van je eigen Hamam.

DSC_0299

Intiem karakter

De Zwaluwhoeve heeft ondanks de grootte, haar knusse en intieme karakter weten te behouden. Zowel binnen als buiten zijn gezellige plekjes gecreëerd om even te ontspannen en je weg te trekken. Het gevoel en de uitstraling van de originele boerderij zal hierdoor altijd blijven voortbestaan.

IWR De Zwaluwhoeve Hierden

Iedereen die tijdens deze actie een bestelling doet vanaf €75,- ontvangt na afloop een email met een voucher. Deze voucher met unieke code kan geactiveerd worden op www.zwaluwhoeve.nl/westwing. Neem de voucher ook uitgeprint mee naar de vernieuwde Zwaluwhoeve.

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline