Vakantiewijzer I: waar naartoe?

Vind jij het ook zo moeilijk: kiezen waar je deze zomer naartoe gaat op vakantie? Zoveel mogelijkheden. En maar één zomervakantie. Gelukkig zijn wij daar om het wat makkelijker voor je te maken. Wij geloven namelijk dat je interieur genoeg zegt over welke stad bij je past. Let maar op!

Dol op design?

Laat jij je het liefst omringen door meubels met vooruitstrevende designs? Is jouw woning gevuld met meubels en accessoires in natuurlijke kleuren en materialen? Dan hebben we voor jou de perfecte stad gevonden: Kopenhagen!

interior_Kopenhagen4

 

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. Deze stad kenmerkt zich door de ideale balans tussen historische architectuur en vooruitstrevend design. Ook leuk: alle hoogtepunten die de stad telt, liggen op loopafstand van elkaar!

copenhagen

 

Prints prints prints…

Jouw huis is gevuld met warme kleuren, drukke prints en… levendige items! Een tripje “cool” Stockholm is dus niet aan jou besteed. Wél loop jij warm voor drukke bazaars en kronkelige wegen. Hallo Marrakech!

 

interior_marrakesh3


In nog geen 4 uur vliegen van Amsterdam, waan jij je in de hoofdstad van Marokko. Deze stad kun je in één woord beschrijven als: sprookjesachtig. Deze stad heeft de bijnamen: de Rode Stad en de Parel van Marokko. De smalle straatjes en steegjes en veel hotspots maken dit een fantastische plek!

marrakesh

Go glam

Thuis ben je omringd door glitter en glamour. En stiekem is die luxe wat jou betreft ook meer dan welkom tijdens jouw zomervakantie. Eigenlijk is er maar één bestemming die jouw luxe lifestyle tegemoet komt. En dat is natuurlijk: Dubai!

 

interior_dubai3

Vanaf het moment dat Sex & The City deel 2 in de bioscoop draaide wist jij: hier moet ik zijn. Deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten is vanaf de woestijn uit de grond gestampt. Deze hotspot is favoriet bij celebrities en telt het hoogste gebouw, grootste vliegveld, winkelcentrum en overdekte skihal ter wereld. Als je luxe denkt, denk je Dubai.

dubai

Voor de foodie

Voor iedereen met een grote, landelijke keuken die altijd gevuld is met familie, vrienden en heerlijke, bourgondische gerechten is een stad waar ze eten wel kunnen waarderen, een must. Één van de steden waar alles om eten draait? Bologna!

interior_bologna3

Deze Italiaanse stad staat niet alleen bekend om de vele studenten die er wonen en de gemoedelijke sfeer. Ze weten hier wel hoe je een sterwaardige pasta in elkaar flanst! Bologna heeft 3 bijnamen. La Dotta (de geleerde), La Grassa ( de vette) en La Rossa (de rode). Wij snappen wel waar ze vandaan komen!

bologna

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline