De Valentijnsdag van 'happy single' Boris Lange

Zijn video’s en vlogs gaan viral en hij staat er in zijn vriendengroep om bekend altijd de gekste dingen te doen. Zo pakte hij een keer midden in de nacht de taxi van het Leidseplein naar Parijs omdat de clubs al dicht gingen. Amsterdammer Boris Lange (27) is presentator en werkt voor verschillende programma’s op zowel internet als tv. Hij is veel te zien op Discovery Channel en YouTube met zijn reisprogramma BOR op reis. Westwing sprak met hem over zijn leven als single, de absolute do’s en don’ts op Valentijnsdag én de ultieme versiertruc.

Valentijnsdag

Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag eruit?

“Ik sta er om bekend dat ik altijd de raarste dingen doe – zo heb ik een keer een kameel meegenomen naar een club en nam ik midden in de nacht een taxi van het Leidseplein naar Parijs omdat de discotheken dicht gingen – dus ik kan me zo voorstellen dat mijn Valentijn de grootste dingen verwacht. Eigenlijk wil ik gewoon lekker uit eten en gezellig cocktails drinken.. Mijn ideale Valentijnsdag: Er wordt goed gegeten en gedronken. Als verrassing zou ik daarna met een helikopter naar Berlijn willen vliegen en dan dansen in de club van het Adlon Hotel, zodat je daar vervolgens samen kan overnachten. Ik ben er zelf nog nooit geweest dus dan is het voor mij ook één grote verrassing!”

 

In welke tent in Amsterdam zou je een hapje gaan eten?

“Ik kom op veel leuke plekken in Amsterdam voor PR feestjes, maar mijn zwager of vrienden weten veel beter waar je lekker kunt eten dan ik. Ik zou in de A’dam Toren bij Madam gaan eten, en erna door voor een drankje in de Loft van de toren of de club onderin Het Volkshotel.”

Valentijnsdag
Wat zijn de do’s & don’ts op Valentijnsdag?

“Do’s: die dag leuke dingen doen met het idee dat je er ook echt in gelooft. Je moet het spannend houden. Ik zie het hebben van een relatie als een fulltime job die heel leuk is. Ik ben echt niet de perfecte schoonzoon, maar ik weet wel hoe het zou moeten zijn. En ik hoop het ooit te kunnen zijn.”

“Don’ts: na Valentijnsdag alles weer laten verwateren. Waarom zou je alleen die ene dag in het jaar extra je best doen?”

 

Heb je wel eens Valentijnskaarten gehad?

“Héél weinig! Ik denk dat ik 2 kaarten heb gehad. Ik heb wél eens een leuke Valentijnskaart gekregen waar een luchtje op gespoten was. Ik wist meteen van wie die kaart was, want ik herkende de parfum. En ik was nog wel 14!”

 

Je grootste blunder op gebied van liefde?

“Hou op, dat zijn er miljoenen! Ik heb wel eens iemand zich niet speciaal genoeg laten voelen. Ze moet eigenlijk altijd het gevoel hebben dat ze op nummer 1 staat. Dat heb ik wel eens fout gedaan. Er gebeurt soms zoveel in m’n leven: ik ga veel uit met vrienden, ik reis voor m’n werk, maak leuke video’s en ben druk met m’n nieuwe huis. Dan snap ik wel dat een meisje het gevoel kreeg dat ze me kwijt raakte omdat ik het leuk heb.”

Valentijnsdag

De ultieme versiertruc?

“In versiertrucs geloof ik niet. Ook heb ik een bloedhekel aan openingszinnen. Ik verwacht niet dat meisjes daar op zitten te wachten. Iemand in de supermarkt versieren vind ik bijvoorbeeld ook helemaal niks. Ik stap liever op iemand af op een borrel of tijdens het uitgaan. Als de nacht valt ben ik in m’n element. Ik ben verder niet schuw om op iemand af te stappen voor een leuk praatje of een dansje. En via Whatsapp of Facebook ben ik ook wel actief. Ik voeg niemand toe die ik niet ken, maar als ik geïnteresseerd ben in iemand die ik vaag ken kan ik wel een goeie smoes sturen om met haar in contact te komen!”

 

Hoe moeten vrouwen volgens jou een man versieren en mogen ze dit überhaupt wel doen?

 

“Ik vind eigenlijk wel dat de man de vrouw moet versieren, want dat hoort gewoon zo. Als het lukt dan krijg je er zo’n kick van dat je misschien wel verliefd wordt, maar dat heb ik niet vaak.”

 

Wat is het meest romantische wat je ooit hebt gedaan?

“Ik dénk dat ik heel romantisch kan zijn en een meisje alles in de wereld kan geven wat ze maar wil (en niets onmogelijk is). Ik heb best wel veel leuke, originele dingen gedaan, maar of het nou echt romantisch was… Tijdens een wintersport werkreis heb ik wel eens de allergrootste teddybeer die ik kon vinden gekocht voor mijn vriendinnetje, omdat ik wist dat haar teddybeer van vroeger kwijt was geraakt. Die heb ik toen naar Amsterdam laten sturen, zodat ze iets had om mee te knuffelen.”

 Valentijnsdag

Hét medicijn tegen liefdesverdriet?

“Nou ik heb alles geprobeerd, maar niets werkt. Ik ben ervan overtuigd dat je de machtigste man op aarde nog op z’n knieën krijgt door hem een gebroken hart te bezorgen. Heel simpel, als het meisje van wie hij houdt zegt ‘ik wil je niet meer’, dan heb je hem het aller hardst gepakt. Er is niets ergers dan liefdesverdriet, en het kost gewoon tijd om dat weer kwijt te raken.”

 

Kook je thuis wel eens romantisch voor je date?

“Ik zit pas net in mijn nieuwe huis, dus ik heb daar nog niet zo romantisch gedaan. En daarnaast kan ik ook eigenlijk helemaal niet zo goed koken. Maar ik kan wel hele lekkere ontbijtjes maken! Ik ben zeker van plan hier goed te gaan koken, want ik heb een hele mooie nieuwe keuken en die mag wel eens gebruikt worden!”

Hoe ziet volgens jou een echte ‘bachelor mansion’ eruit?

“Ik vind dat je een hele grote televisie moet hebben omdat je daar tegenwoordig ook YouTube op afspeelt en er Netflix films op kunt kijken. Zelf heb ik een televisie van 2 meter breed en 1,5 meter hoog: mijn privé-bioscoop. Daarnaast moet de koelkast altijd vol zijn en een goede bank of fauteuil mag ook niet ontbreken. Maar ook een mooie keuken en badkamer staan hoog op het lijstje!”

Meer van Boris zien? Volg hem op Instagram! @BorisLange

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline