We love Scandi

Vriendelijk, praktisch en back-to-basics: de Scandi-stijl wordt steeds populairder. Laat je ook inspireren door onze noorderburen door de pure uitstraling van licht hout, wittinten en meubels met eenvoudige vormen.

westwing-scandi-style

Veel licht en een fijne balans: dat zijn de twee principes waarop de Scandinavische stijl gebaseerd is. Een typische Scandinavische woonkamer voelt licht en luchtig aan dankzij het gebruik van lichte kleuren, eenvoudige meubels en strakke lijnen. Maak je inrichting af met sophisticated woonaccessoires, zoals gebreide poefs, vloerlampen in mat zwart en hang een modern schilderij aan de muur.

westwing-scandi

In een typische Scandinavisch keuken vind je veel houten meubels en houten accessoires. Tijdens de koude, donkere maanden is het natuurlijk fijn om het licht te maken in huis. Kies daarom voor een witte basis. gecombineerd met woonaccessoires in pasteltinten, grijs of zwart. Dat zorgt voor een mooi contrast.

westwing-scandi

Kom helemaal tot rust in je Scandinavische slaapkamer! Je slaapt nergens zo lekker als in een kamer waarin je bent omgeven door warm Scandinavisch hout. Met houtsoorten als eiken, walnoot, larix, essen en berken haal je de charme van de Scandinavische natuur in huis.

westwing-scandi

De Scandinavische badkamer heeft een frisse en heldere uitstraling dankzij de juiste meubels, kleuren en materialen. Comfort staat hier op de eerste plaats, of het nu om het meubilair gaat, om de accessoires of om de vloer. De “total white-look” kun je doorbreken door een paar kleurrijke accenten toe te voegen in bijvoorbeeld lila of rood.

Foto’s: living4media

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline