Westwing viert feest met Lotz

We’re gonna party like it’s our birthday… Westwing wordt 4 jaar oud! Ons vierjarig bestaan gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze beste vrienden Michiel de Zeeuw, Marijke Schipper en Lotz mogen op ons feestje komen en vertellen hoe zij hun verjaardag het liefst vieren. Zo komen we in de juiste sfeer tijdens onze feestweek. Vandaag is stylist Charlotte Emmerig van Lotz aan het woord.

afbeelding-1

Versiering

“De belangrijkste versiering tijdens verjaardagen zijn ballonnen! Van groot tot klein, normale balonnen of helium exemplaren, felgekleurd of in pastelkleuren of met glitters. Ik kan het zo gek niet bedenken! Maar ook een mooi gedekte tafel maakt een verjaardag extra feestelijk.”

afbeelding-3

Favoriete cadeau

Gekregen: “Het leukste vind ik het om foto’s of zelfgemaakte fotoboeken te krijgen van mijn familie en vrienden.”

Gegeven: “koffietafelboeken over fotografie, natuur & interieur vind ik altijd leuk om te geven. Iedereen heeft wel een interesse waarover een mooi boek te vinden is!”

afbeelding-2

Originele cadeautip

“Voor iemand die ik niet goed ken vind ik vaak een geurkaars of diffuser leuk om te kopen. Dat is iets wat je niet snel zelf koopt en het zit vaak in een mooie verpakking!”

afbeelding-4

Leukste verjaardag ooit?

“Mijn aankomende verjaardag! Ik hou ervan om mijn verjaardag te vieren en kijk er al lang van tevoren naar uit. Hoewel ik het het liefst klein vier, met alleen familie en goede vrienden, pak ik altijd groots uit met de versiering, lekkere taarten en veel gezelligheid.”

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline