Win: toffe designstoel van Kartell

Staat de Louis Ghost Chair van Kartell al een tijdje op jouw verlanglijst? Dan hebben wij misschien wel heel goed nieuws voor je. Westwing mag er namelijk eentje weggeven! Je leest hier hoe je mee kunt doen.

Kartell

Interieuricoon

De Louis Ghost Chair, ontworpen door niemand minder dan Philippe Starck, is geïnspireerd op de Louis XV stijl uit de 18de eeuw en in een nieuw jasje van polycarbonaat gegoten. De bijzondere mix van barok en plastic geeft de stoel een enorme esthetische aantrekkingskracht en zorgt voor elegantie en ironie in elke ruimte. Dit interieuricoon is het meest gedurfde voorbeeld van spuitgieten van polycarbonaat in een unieke vorm ter wereld. Ondanks zijn transparantie is de designstoel stabiel, duurzaam én bestand tegen typisch Nederlands weer.

Kartell

Italiaans designhuis Kartell timmert al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg. De designmeubels van Kartell zijn niet meer weg te denken uit de interieurwereld. En terecht, de designstoelen als de Louis Ghost, Masters, Maui en Bubble Club zijn uitgegroeid tot ware iconen. De meubels van Kartell zijn altijd herkenbaar aan een innovatieve en persoonlijke stijl. Met bekende ontwerpers zoals Philippe Starck, Joe Colombo, Piero Lissoni en Vico Magistretti heeft Kartell het begrip kunststof een totaal nieuwe dimensie gegeven.

Winnen?

Hoe je deze toffe designstoel kunt winnen? Je hoeft alleen maar even 3 van je vrienden uit te nodigen voor Westwing! Klik hier en vul snel je gegevens in.

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline