Interieurblog: Coosje - Kerst met Stephanie

Kerst, of je het nu uitgebreid viert of het juist lekker klein houdt. Je ontkomt er niet aan! De stad is gehuld in lichtjes en versiering en overal gonst het… Wat ga jij dit jaar doen met kerst? Nieuwsgierig als we bij Westwing zijn, willen we maar al te graag weten hoe onze geliefde BN’ers, interieurgoeroes, fashionista’s, personal trainers en bloggers kerst vieren! Hoe geef je jouw interieur een kerstgevoel? Wat zijn dé trends? Wat is je favoriete kersthit? We vroegen het 7 interieurbloggers. Stephanie van Coosje is de derde in de reeks.

Stephanie-coosje

Kerstboom

“Mijn boom is niet echt gestyled, ik doe niet aan kleurenthema’s. Ik koop gewoon wat ik leuk vind en in combinatie met de dingen die ik heb en items die de kinderen hebben gemaakt ontstaat een speels geheel. De boom heeft wel altijd een Scandinavische look, dat gaat automatisch omdat dat mijn stijl is.”

Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven – dat zijn mijn favoriete onderwerpen. Op deze blog deel ik mijn leven.

 

Het kerstgevoel

“Zo’n twee weken voor Kerst kopen wij een boom (niet al te groot) en halen we de dozen met kerstversieringen van zolder. Vaste prik is een rondje Intratuin, kersthuisjes kijken en oliebollen eten. Dat is voor mij dat échte kerstgevoel.”

 

Mijn huis

“Er staat een boom en een aantal accessoires. Hier en daar staan of hangen wat extra lichtjes. Gezellig maar niet too much, daar houd ik niet van. Wat onmisbaar is: een mooie grote kerstster – met of zonder lichtjes.”

 

DIY

“ Wat ik altijd leuk vind, is om de menukaart te laten maken door de kinderen. Een andere tip is om het menu op een klein krijtbordje te schrijven.”

De kinderen helpen met de boom versieren en mogen bepalen wat we er in hangen, geen stylish verantwoorde boom bij ons dus, maar dat vind ik alleen maar leuk!

Kersttrend

“Goud voert dit jaar de boventoon, het vervangt het populaire koper een beetje van de voorgaande twee jaar. Wit met neutrale tinten is altijd mooi, veelal in combinatie met zwart. Rood blijft altijd. Ik houd van de Scandinavische stijl en zal dit ieder jaar terug laten komen in mijn huis, ook tijdens Kerst. Dus: veel wit, licht hout en pastelkleurtjes in combinatie met wat gouden accenten.”

 

Favorieten

  • Kersthit: Driving home for Christmas – Chris Rea
  • Kerstidool: Rudolf
  • Kerstfilm: Home alone 1

 

Meer weten? Lees verder op de blog van Coosje!

 

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline