Ethnic Chic volgens Interior Junkie

Elisah Jacobs heeft een passie voor interieurstyling. Deze passie is zo groot dat een blog over de hipste woningen natuurlijk niet uit kon blijven. Ze begon haar persoonlijke interieur- en lifestyle website waar ze al haar inspiratie met ons deelt. Met de toepasselijke naam: Interior Junkie! Deze ware interior queen is dan ook de juiste persoon om ons alles te vertellen over de stijl die nu zo hot is: Ethnic Chic. Wat maakt deze look volgens Elisah zo cool?

Collage-etnic_1

Dat fijne vakantiegevoel
“Wat ben ik fan van de Ethnic Chic stijl in huis! Dit wereldse stijltje hoort bij die andere woontrend van dit jaar: Wanderlust. Het is zo’n typische trend voor de globetrotters onder ons. We reizen steeds vaker én langer en nemen onderweg van alles mee naar huis. Dat past precies bij mij want ook ik pak vaak mijn koffers om inspiratie op te doen. Deze kleurrijke woontrend vol met kleur, hout, prints, riet en planten doet me denken aan de zomer; het brengt namelijk altijd het zonnetje in huis. En doordat het wereldse touch geeft aan mijn interieur, heb ik altijd een vakantiegevoel.”

Collage-etnic_2

Ethnic home
“Zelf de Ethnic Chic stijl toevoegen in huis? Shop bijvoorbeeld kleurrijke geprinte kussens, prachtige kelims, buffelschedels, riet manden, maskers, kralen, schelpen, koraal, dierenhuiden, kleurrijke schalen en lokale kunst. Natuurlijk aangevuld met enig groen in huis in de vorm van weelderige planten, zoals varens en palmbomen. Maar ook cactussen en vetplantjes zijn musthaves binnen deze stijl. Mocht je nou écht geen groene vingers hebben: planten kunnen bijvoorbeeld ook terugkomen in prints, zoals in je behang: een wand vol met palmbomenbehang mag eigenlijk niet ontbreken!”

interior-junkie-Final-800

 

1. Dierenschedels in huis mogen zeker niet ontbreken in een Ethnic Chic interieur. Niet alleen aan de muur, maar bijvoorbeeld ook staand. Prachtig.

2. Rieten manden in alle vormen en maten. Ideaal om spullen in op te bergen, maar met een mooie bloementak erin misstaan ze ook zeker niet in huis.

3. Dit mannetje gemaakt van schelpen mag ook zo bij mij in huis. Wat is ‘ie leuk! Stoer en grappig tegelijkertijd.

4. Een bank is niet compleet zonder een heerlijk plaid. Deze matcht goed met alle felle tinten die de Ethnic Chic trend rijk is. Prachtig in combinatie met een cognackleurige bank.

5. Dit exemplaar kun je niet alleen gebruiken als salontafeltje (tip: plaats er meerdere naast elkaar) maar bijvoorbeeld ook als nachtkastje. Leuk in combinatie met een verzameling cactussen

6. Ik hou wel van een grappig element in huis. Dit exemplaar doet me denken aan een konijn, maar dan met horens. Ik zou hem plaatsen in een mooie vakkenkast.

7. Ik hou van veel planten in huis, zowel echte als  nepperts (tot op zeker hoogte) maar ook verwerkt in prints zoals dit kussentje.

NL15OLI01-ci_5-800

Interior Junkie Elisah kan haar geluk niet op in de Ethnic Chic sale. Mix and match en je zult zien dat je steeds meer in de vakantiestemming komt. Shop ze!

 

 

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline