Boekenstandaard hout

Stel, vrienden komen vanavond eten en je probeert een nieuw recept uit. Je staat in de keuken alles voor te bereiden. De ingrediënten liggen samen met het kookboek op het aanrecht. Om precies alles volgens het recept te doen, moet je continue in het kookboek terugbladeren, omdat het niet op de juiste pagina wil blijven liggen. Dit is vrij hinderlijk. Je handen worden vies en het kookboek krijgt lelijke vlekken. Is hier oplossing voor? Jazeker!

Leg het kookboek op een boekenstandaard van hout om zonder problemen het recept te volgen! Een boekenstandaard is een boekensteun waar je ontspannen een boek op kunt lezen zonder het boek vast te houden. Ideaal voor het koken!

boekenstandaard hout beeldjes op planken

Soorten hout

Een boekenstandaard van hout is niet alleen handig tijdens het koken. Een mooie koffietafelboek mag best als pronkstuk op een boekenstandaard op de salontafel liggen! Zo krijgt het boek de aandacht die het verdient. Leg het boek gesloten of – juist open – op een boekenstandaard van hout en promoot het prachtige boek bij je vrienden.

Qua materiaal kan een boekenstandaard uit diverse soorten hout bestaan. Je hebt standaarden van:

  • Steigerhout
  • Beukenhout
  • Eikenhout

Bij de keuze van het houtsoort bekijk je wat voor stijl je interieur heeft. Heb je een landelijk ingericht huis? Dan zet je een boekenstandaard van beuken- of eikenhout in de huiskamer of keuken neer. Vaak zijn dit soort standaarden van hout geverfd in een witte kleur en hebben ze een romantische uitstraling door de brocante vormen.

Is het huis ingericht met Scandinavische meubels? Dan kies je voor een steigerhouten boekenstandaard dat perfect bij het interieur past! Vaak is een boekenstandaard van dit materiaal een echte eyecatcher tussen industriele meubels!

boekenstandaard hout trapladdertje

Boekenstandaard van hout

Als je denkt dat alle standaarden dezelfde formaten hebben, dan heb je het mis. Een boekenstandaard van hout kan:

  • Opvouwbaar zijn.
  • Gemaakt zijn van een grote houten blok.

Een boekenstandaard van hout heeft vaak een formaat van een groot boek. Zo past elke gewenst formaat op een boekenstandaard. Ook zijn er kleinere standaarden om kleinere boeken op te leggen.

Tijdschriften

Vandaag de dag worden er prachtige mode en woonmagazines gedrukt die ook een prominent plek in huis verdienen. Leg een mooi woonmagazine geopend op een boekenstandaard van hout en zet deze midden op de eettafel. Zo kun je altijd het blad raadplegen als je op zoek bent naar inspiratie voor in je woning!

boekenstandaard hout in scandi woonkamer

Westwing online webshop

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige houten boekenstandaard vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan boekenstandaarden. Van steigerhout, eiken of teakhout. Welke kies jij?

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw mooie houten boekenstandaard is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

Foto’s: Living4Media & Westwing

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline