Manden

Manden

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorManden

Je zult vast wel honderden van die hebbedingetjes in huis hebben; kleine plastic speeltjes, kettinkjes, armbanden, kraaltjes... Je hebt echter geen behoorlijke plek om ze op te bergen.

De make-up doos is hier niet echt geschikt voor en je hebt al genoeg van die kleine plastic opbergbakjes. Wat jij nodig hebt zijn kleine, handige manden!

Handige opbergruimtes

Je kunt manden aanschaffen naar de hoeveelheid hebbedingetjes die je op wilt bergen. Het voordeel van manden is vooral het praktische aspect. In een oogopslag kun je zien hoeveel en welke spulletjes je in de manden hebt zitten. Daarnaast kun je de manden makkelijk verplaatsen naar andere plekken in huis waar je ze nodig hebt.

Wat zijn de voordelen?

Wat  zijn de voordelen van manden?

  • Je kunt snel het huis opruimen.
  • Bij onverwachts bezoek verberg je al je overbodige spullen in afgesloten manden.
  • En ze zijn ook te gebruiken als handige bijzettafel in de zithoek. Dit scheelt weer een extra tafeltje aanschaffen.

Variatie

Je hebt manden in veel verschillende materialen. Denken hierbij aan opbergmanden van:

  • Hout
  • Riet
  • Vilt

Deze manden zijn klein en makkelijk te verplaatsen, mits je niet teveel spullen erin doet.

De rieten manden bestaan uit rieten vlechtwerk, waardoor je een landelijke sfeer in huis creëert. Het vlechtwerk heeft kleine openingen, waar je een beetje doorheen kunt kijken. Op deze manier zie je dus snel welke voorwerpen je hebt opgeborgen.

Afgesloten manden
Naast de manden voor het opbergen van kleine spulletjes, komen ze ook in veel grotere varianten. Denk aan een:

  • Picknickmand
  • Wasmand

Dit type heeft vaak een deksel, waarmee de inhoud van de manden afgeschermd kan worden. Zo kun je makkelijk het speelgoed van de kinderen in de woonkamer opbergen, zonder dat iemand daar enig idee van heeft.

De mooiste eettafelpresentaties

Je kunt manden ook gebruiken als een soort presenteerplatform tijdens het eten. Heb je de tafel gedekt voor een gezellig Paasontbijt met de familie? Leg een aantal mooie paasservetjes op de bodem van de mand. Snijd een stokbrood in mooie, gelijke stukjes en serveer het brood in de mand. Het aankleden van manden met simpele, kleurrijke servetjes zorgt al direct voor een vrolijke en uitnodigende sfeer. Ditzelfde kun je herhalen tijdens de kerstdagen of ieder andere feestdag die je wilt vieren. Het is jouw feestje!

Bekleding manden

Ook bestaan er manden die al bekleed zijn aan de binnenkant. Deze bekleding kan variëren van katoen tot aan polyester. Deze opbergmanden worden vooral gebruikt voor het serveren van bestek aan tafel. Kies hierbij voor een kleur die matcht met jouw bestek. Een kleur die altijd wel voor een chique look zorgt, is bordeaux rood. Natuurlijk hangt het af van de gelegenheid welke kleur je kiest.

Decoratie

Combineer het praktische aspect van manden met het decoratieve aspect. Heb je je spullen in de woonkamer snel opgebergd in de manden voordat je bezoek er is? De manden kun je wegstoppen in een mooie, grote, houten kast met open vakjes.

Naamstickers
Als je meerdere van deze opbergmanden hebt, kun je deze als decoratie laten dienen in de kast. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele eerste etage van de kast vullen met mooie, rieten manden. Om jezelf eraan te herinneren in welke mand wat zit, kun je naamstickers plakken op de rand van het vak.

Vilten opbergmanden
Vilten manden zijn hier wellicht nóg mooier om te gebruiken. Vilten manden komen in alle kleuren van de regenboog. Creëer dan ook jouw eigen regenboog in huis door de vilten manden in verschillende vakjes van de kast te zetten. Als dat te druk oogt, kun je natuurlijk een uniform kleurgebruik toepassen. Geef letterlijk en figuurlijk een nieuwe invulling aan je kast!

Manden zijn dus erg praktisch, komen in alle soorten en maten én kunnen ook nog eens stijlvol zijn in huis. Maak in jouw huis ook gebruik van mooie manden en zie hoe function & fashion hand in hand gaan!

In de huis of in de tuin?

Opbergmanden zijn niet alleen binnenshuis te gebruiken, maar het zijn ook handige items voor in de tuin! In de zomer wordt de tuin volop gebruikt. Het is de tweede woonkamer waar je met allen gezellig eet, van de zon geniet en na een drukke dag heerlijk kunt relaxen. Opbergmanden zijn dan ideaal om snel alle spullen die op de tuintafel liggen op te bergen.

Tip!
Ben je van plan een mand in de tuin te gebruiken? Vergeet deze dan niet op tijd binnen te halen of zorg dat de mand weersbestendig is door met professionele vernis spray de opbergmanden te beschermen.

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs prachtige manden aanschaffen? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan manden en andere woonaccessoires. Manden van riet, vilt of hout. Welke manden kies jij?

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete manden, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw prachtige manden is nog maar één klik bij je vandaan!

Waar wacht je nog op? Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.