Medicijnkastje met slot

Medicijnkastje met slot

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMedicijnkastje met slot

Kleine ongelukjes gebeuren maar al te regelmatig in huis. Pleisters, watten, verband, desinfectie en pijnstillers kun je dan ook maar beter altijd in huis hebben. Een vaste plek om alles te bewaren is zeker aan te raden, zo weet je altijd waar je moet zoeken in geval van een ongeluk. Maar net zo graag dat je wilt dat de spullen voor het grijpen liggen, wil je dat je kinderen er niet zomaar bij kunnen.

Een medicijnkastje met slot is wat jij nodig hebt! Het is de manier om je medicijnen en verbandspullen op een veilige manier op een vaste plek te bewaren om snel bij de hand te hebben.

Aan de muur: medicijnkastje met slot

Je medicijnkastje met slot kun je natuurlijk ergens in een la of kastje wegstoppen, maar waarom hang je hem niet gewoon in het zicht aan de muur? Medicijnkastjes zijn er in alle soorten en maten van modern tot klassiek, dus ook passend bij jouw interieurstijl is een mooi exemplaar te vinden.

Ga voor een medicijnkastje met een strak design gemaakt van staal of een model van staal in combinatie met glas. Maar misschien staat een sfeervol vintage exemplaar veel mooier aan jouw muur.

De vintage medicijnkast

Het is helemaal hip in je interieur, een ouderwetse medicijnkast. Maar deze grote medicijnkasten worden vaak niet altijd meer gebruikt als zodanig. De ouderwetse vitrinekasten zijn perfect om je servies of andere mooie pronkstukken te laten zien. Je ziet deze stoere, industriële kasten dan ook veel in woonkamers, slaapkamers en zelfs in de badkamer.

Waar in huis hang jij je medicijnkastje?

Waar in huis hang je je medicijnkast op? Een logische plek is voor veel mensen de badkamer. Maar ook de gang kan een goede plek zijn. En zelfs in de keuken misstaat een mooi medicijnkastje met slot niet! Het is praktisch om je medicijnkastje op een centrale en goed bereikbare plek in huis te hangen.

Waar in huis is bij jou binnenkort het medicijnkastje met slot te vinden?