Messenleggers

Messenleggers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMessenleggers

Wil je je gedekte tafel chic aankleden? Met een messenlegger straalt je eettafel sfeer en klasse uit. En bovendien: nooit meer vieze plekken op je tafel! Je kunt er elk mes opleggen en ze zijn zelfs geschikt voor eetstokjes. Heerlijk toch, dat er van die handige keukenaccessoires zijn die je dagelijks leven vergemakkelijken?

Geen vieze plekken meer op het tafelkleed!

Wie heeft de situatie niet meegemaakt: je hebt als gast aan tafel een vuil mes, maar je wilt je mes eigenlijk niet neerleggen omdat anders de tafel vies wordt? Met messenleggers is dit probleem direct opgelost. Leg bij elke tafelgast een messenlegger neer en iedereen kan maximaal genieten van het diner.

Hoe messenleggers te gebruiken?

Weet je wat de etiquette is voor het gebruik van messenleggers?

    • Je legt de messenlegger rechts van het bord.
    • De punt van het mes behoort in de messenlegger geplaatst te worden.
    • Het mes ligt daarbij met de scherpe kant naar het bord.

Natuurlijk wil je als goede gastvrouw of gastheer ook weten waar het overige bestek neergelegd moet worden. Leg de soeplepel naast het mes en de vork links van het bord. Geslaagd voor je tafeldekking!

Messenleggers: een eyecatcher op elke tafel

Messenleggers zijn niet alleen bijzonder nuttig en handig, ze zien er ook nog eens prachtig uit. De antieke gouden messenleggers zijn een pronkstuk in huis, de brocante zilveren ontwerpen vormen een ware blikvanger in je collectie tafelzilver.

Een verzilverd antiek model brengt een vleugje art deco in huis. Waar houd je van? Je hebt namelijk ook messenleggers van porselein, hout, kunststof of roestvrij staal om je tafel mee te versieren.

Ook handig bij het koken

Zelfs bij het koken is een messenlegger een grote hulp. Bijvoorbeeld als je met een mes in het vlees prikt om te zien of het al gaar is. Vaak weet je niet waar je daarna je mes moet neerleggen. Op een messenlegger dus!

Messenleggers zorgen voor de kers op de taart!

Een stijlvol gedekte tafel is net als een orkest: een aantal solisten zorgen samen voor een waar kunststuk. Elegante messenleggers zorgen voor de kers op de taart!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige messenlegger vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan exclusieve messenleggers.

Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.