Metalen bureau

Metalen bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMetalen bureau

Het is tegenwoordig niet meer zo dat iedereen op kantoor een vaste werkplek heeft. Door een toename van flexibel werken, komt het steeds vaker voor dat werknemers vanuit huis werken. Je kunt je eigen tijd indelen én je bespaart op reistijd en reiskosten. Flexibel werken, ook wel flexwerken genoemd, betekent echter wel dat je thuis moet zorgen voor een ergonomische werkplek. Een metalen bureau komt daarbij goed van pas.

Veel mensen werken thuis op de bank, aan de eettafel of vanuit hun bed. Een relaxte manier van werken, maar niet goed voor je werkhouding. Om ervoor te zorgen dat je lichaam niet lijdt onder het thuiswerken, is het belangrijk een goed bureau aan te schaffen. Een metalen bureau is lekker stevig en ziet er ook nog eens stoer uit! Lees snel verder in welk interieur een metalen bureau het beste past.

Een metalen bureau aanschaffen? De beste tips!

Voor de meest ergonomische werkhouding, is het verstandig een verstelbaar bureau te kopen. Soms is een metalen bureau niet verstelbaar in hoogte. Het is daarom belangrijk de juiste maat uit te zoeken. Koop een bureau, metaal als basismateriaal, daarom nooit via het internet, maar altijd in de winkel om hem even uit te kunnen proberen. Natuurlijk is een goede werkhouding ook afhankelijk van de juiste bureaustoel. Zeker wanneer het bureau zelf niet verstelbaar is, zijn goede stoelen die wél verstelbaar zijn essentieel voor aan jouw metalen bureau.

metalen bureau moderne scandi stijl zwart wit vloerlamp

Behalve dat een metalen bureau functioneel is, wil je natuurlijk ook dat deze leuk past bij de rest van jouw huis. Wil je weten bij welke interieurstijlen een metalen bureau helemaal tot zijn recht komt? Hieronder vind je een handig overzicht:

  • Industrieel. In een industrieel design is metaal een van de toonaangevende materialen. Een metalen bureau past daar dus perfect tussen!
  • Retro. Deze interieurstijl staat vooral bekend om de stofjes met veel kleur en mooie patroontjes. Retro verwijst naar de jaren 50, 60 en 70. Vooral op kantoren werd toen veel gebruikgemaakt van metalen bureaus. Een goede combi dus!
  • Modern. Metaal wordt steeds vaker gebruikt in moderne interieurs. Kies bijvoorbeeld voor een bureau: metalen onderstel en houten tafelblad. De combinatie van hout en metaal is ontzettend trendy.

Tip: voor een extra vintage look combineer je een metalen bureau met gebruikte materialen en accessoires, zoals pallets of oude stofjes.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

metalen bureau robuust hout antraciet stoel