Metalen klok

Metalen klok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMetalen klok

Ben jij ook zo iemand die altijd nét te laat komt? De kinderen die met hun kleren achterstevoren op school aan komen of je moet jouw make-up nog even snel op de parkeerplaats van je werk doen. Al wel eens aan een metalen klok in je keuken of woonkamer gedacht?

Zo’n metalen klok gaat je zeker helpen in het beter indelen van je ochtend, middag en/of avond. Er is tenslotte niks zo vervelend als stress om tijd. Dus wil je ervoor zorgen dat je voortaan overal op tijd komt of zoek je gewoon een mooie toevoeging voor aan de muur? Lees hier dan snel meer over hoe een metalen klok hieraan kan voldoen.

Haastige spoed…

Een metalen klok bestaat zoals het woord al zegt uit metaal. Dit kan betekenen dat hij volledig uit metaal bestaat, maar ook gedeeltelijk. Hierbij kan het gecombineerd zijn met hout, kunststof of glas. Dit kan op allerlei verschillende manieren en op basis van verschillende stijlen. Het is maar net wat voor soort stijl je interieur heeft. Zo is een klok van metaal een mooie woonaccessoire, maar wat ook belangrijk is, is dat hij ook helpt bij het op tijd komen. Blijft het lastig? Dan zijn er nog een aantal dingen die je zou kunnen proberen:

  • Sta iets eerder op
  • Leg je spullen van tevoren klaar zodat je alles maar hoeft te pakken
  • Zet de klok 10 minuten vooruit zodat je jezelf stiekem 10 minuten extra geeft
  • Bewaar spullen op een vaste plek zodat je voorkomt dat je elke keer moet zoeken

Welke metalen klok past bij jou?

Wanneer je denkt aan een metalen klok denk je wellicht aan een moderne versie met strak mat metaal en minimalistische wijzers en andere details. Toch zijn er ook metalen klokken in stijl die brocante wordt genoemd. Brocante woonaccessoires zoals een metalen klok hebben een oud uitziende look waarbij vaak de behuizing is gemaakt van metaal.

Ga je voor een grote metalen wandklok maar moet het niet te druk worden? Kies dan voor een metalen klok met enkel het frame van een klok. Zo houd je het minimalistisch maar kun je toch een hele muur in één keer decoreren. Wat je ook zoekt, voor ieder interieur bestaat er wel een passende metalen klok voor aan de muur.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen