Metalen lamp

Metalen lamp

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMetalen lamp

Boys will be boys maar ook vrouwen kunnen hun mannetje wel staan. Zeker als het op een stoer interieur aankomt. Industriële invloeden maken van je huis the place to be. Zeker als je een metalen lamp in de spotlight zet!  

Ook als je thuis verder helemaal geen industriële invloeden in je interieur hebt, is een metalen lamp een echte musthave. Van een metalen fitting tot een metalen filmlamp: er is een metalen lamp voor ieder huis!

Metalen lamp: looks to love

Of je nu in een waanzinnig groot huis woont, of in een piepklein appartementje, het is geweldig om een beetje loft vibes je woning in te halen. Een metalen lamp geeft je die industriële knipoog.

Niet op zoek naar het gevoel van een loft? Ook in Oosterse sferen kom je de metalen lamp veel tegen. Prachtig bewerkte exemplaren die jouw woning zo omtoveren in een sprookje uit Duizend-en-een-nacht.

Dit type metalen lamp is vaak groots en opvallend. Met roestige elementen of juist een mooie gouden afwerking. Als je interieur verder geen Oosterse elementen heeft, geeft zo’n metalen lamp jouw inrichting een vleugje Marrakesh met een stoere twist.

Stijlgevoelig lichtpunt

Vind je het leuk om boven je houten eettafel meerdere lampen op te hangen? Kies dan een metalen lamp uit waar je twee of drie exemplaren van naast elkaar kunt hangen. Een lamp met een vintage look of in wit is prachtig in meervoud. Zo geef je jouw eethoek een make-over met een paar lampen!

Ga je liever voor een enkele metalen lamp? Zet er dan eentje naast je bank. Een metalen lamp met de look van een filmsetlamp is waanzinnig mooi. Of kies voor zo’n metalen lamp met een grafisch framewerk er omheen. Daar blijf je naar kijken!

Gaat je hart sneller kloppen van de verweerde look of heb je een tafel of stoelen van steigerhout in huis? Dan is een bewerkte metalen lamp prachtig. Combineer het met zachte materialen zoals een cosy poef of fluffy plaid om contrast te bieden.

Metalen lamp & co

Als je een metalen lamp aan je interieur toevoegt, is het leuk om het metaal ook in andere woonaccessoires en meubels terug te laten komen. Wat denk je bijvoorbeeld van een metalen lockerkast? Of iets kleiner: een metalen bijzettafeltje?

Een metalen lamp is ook heel pretty bij meubels waar al metalen elementen in zitten. Zoals bijvoorbeeld een eettafel met metalen poten of een kast met metalen knoppen.

Waar ga jij jouw metalen lamp neerzetten?