Modern bureau

Modern bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorModern bureau

Is het tijd voor een restyling van je kantoor of werkplek aan huis? De boel is ingedut, stoffig en je voelt je helemaal niet meer prettig binnen je werkomgeving. Dat is weinig stimulerend en niet de bedoeling. Je bent klaar voor een frisse wind door jouw office!

Is het tijd voor verfrissing, dan is het tijd voor een trend. Ga voor modern, licht en strak en je zult binnenkort met een opgelucht gevoel weer achter je computer kunnen kruipen. Zet deze dan op een modern bureau. Het bureau is de basis voor deze frisse start!

Voor welk modern bureau kies jij?

Denk je aan modern, dan denk je aan design, eenvoudige lijnen en strakke materialen. Ook een modern bureau voldoet aan deze eigenschappen, maar binnen de verschillende nuances, kies je een favoriete sfeer. Welke uitstraling geef jij graag aan de werkplek?

  • Minimalistisch chique? Die sfeer geef je met een heel simpel bureau: een glazen blad op metalen, verfijnde poten. Niks meer en niks minder. Het reflecterende glas van een modern bureau geeft de chique noot.
  • Trendy Scandi? Dan kies je het beste een modern bureau gemaakt van een mooi opgeschuurd hout. Ook dit bureau is eenvoudig en strak met poten die subtiel schuin naar buiten gericht staan. Echt Scandinavisch wordt het als dit bureau van hout voorzien is van een wit laadje.
  • Artistiek? Zo’n sfeer geef je met een modern bureau van echt design! Een origineel exemplaar waar door ontwerpers slim over is nagedacht. Zo’n modern bureau is ‘a real piece of art’, waardoor je de rest van de ruimte heel simpel kunt laten. De andere meubels doen er dan bijna niet meer toe..

Kleed een modern bureau aan

Voor een moderne ambiance, plaats je naast een modern bureau, moderne kasten en meubels. Maar om je bureau echt een persoonlijke plek te maken, kleed je hem aan met accessoires waar je naast een functioneel nut, ook plezier aan beleefd. Want ook dat is belangrijk tijdens het werk!

Staat je bureau tegen een muur? Plak dan met vrolijk washi tape een aantal plaatjes, foto’s of quotes achter je computer. Speel en varieer met de indeling! Zo voel je je altijd thuis en omringt door positieve energie.

Laat je verder inspireren door deze Styling Tips!

 

Maak zelf een modern bureau!

Krap bij kas of vind je het lastig om een keuze te maken? Maak dan op eenvoudige wijze zelf een modern bureau.

Koop bij de Doe-het-zelver een naturel blad van hout, die voldoet aan de maten waar jij behoefte aan hebt. Schuur deze mooi glad op. Laat het blad onbehandeld als je het wilt laten leven. Maar zet het in een goede, doorzichtige lak als je het bureau strak wilt laten.

Plaats het blad op schragen die je zelf mooi vindt. Wit of zwart doet het goed bij hout en maakt van dit simpele bureau binnen een handomdraai een modern bureau!

Op zoek naar meer inspiratie om van je werkplek een unieke werkplek te maken? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Vind hier de nieuwst interieurtrends, styling tips & tricks en home updates.