Moderne fauteuils

Moderne fauteuils

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorModerne fauteuils

Trots aanschouw je jouw nieuwe moderne fauteuils, die ogen als tronen voor een koning en koningin. Naast de bank en de rieten stoel vallen deze moderne fauteuils extra op. Zij geven de kamer net die moderne twist die jij nog miste in huis. Langzaam loop je naar jouw stoel toe en ga je zitten. Je humt instemmend en zet de tv aan. Jij heerst in deze kamer.

Zijn jouw banken of stoelen wat verstoft en enigszins versleten of ben je gewoon toe aan een nieuw uiterlijk en een andere sfeer in jouw woonkamer? Heb je alleen geen idee wat er allemaal mogelijk is op het gebied van meubels en woonaccessoires? Begin dan eens bij moderne fauteuils. Verfijnd, stijlvol, maar toch eenvoudig.

Moderne fauteuils voor stijl & comfort

Moderne fauteuils, wie heeft ze nog niet? Naast de doorsnee banken, stoelen en andere meubels zijn ze ontzettend populair in de hedendaagse woonkamer. Het design maakt deze stoelen tot een waar kunststukje. De vele kleuren laten de stoelen opvallen, en het comfort dat deze moderne fauteuils bieden, is ongekend. De diverse materialen waarvan deze stoelen worden gemaakt, zorgen voor een scala aan combineermogelijkheden.

Kunstleren fauteuil: le fric c’est chic

Een van de stijlvolle en populaire varianten is de kunstleren fauteuil. Deze variant van de fauteuil met modern karakter, geeft jouw woonkamer extra cachet door zijn glanzende en strakke oppervlak. Houd jij net iets meer van chic en netjes? Dan is deze variant van de moderne fauteuils een must have voor jou. Qua vorm en kleur is ook bij de kunstleren variant nog een wereld aan mogelijkheden om te variëren.

Creëer je eigen relaxte setting

Ben jij nu een ware liefhebber van ontspannen en even helemaal niets doen, maar heb jij geen idee hoe je deze rust in jouw huis optimaal kunt bereiken? Creëer dan je eigen lounge met behulp van je moderne fauteuils en andere meubelen:

  1. Zorg dat je één of meerdere moderne fauteuils in huis hebt en minimaal één standaard bank.
  2. Maak een opstelling die ingesteld is op jouw dagelijkse behoeftes. Denk hierbij aan televisie kijken of een boek lezen.
  3. Zorg voor optimaal comfort door de moderne fauteuils te voorzien van bijpassend voetensteuntje. De houding die je kan aannemen, is comfortabel en ontspannen.
  4. Maak het geheel af met woonaccessoires, zoals kussens en dekentjes. Et voilà, jouw eigen lounge set in de woonkamer.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.