Moderne salontafel

Moderne salontafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorModerne salontafel

Een salontafel is een populair meubelstuk in ons hedendaagse interieur en is dan ook niet weg te denken uit de woonkamer. De populariteit van salontafels groeit nog steeds en het is dan ook niet verwonderlijk dat er talloze innovatieve designs zijn onderworpen. Moderne salontafels zijn erg in opkomst en bieden een enorm scala aan ontwerpen.

Een moderne salontafel neemt jouw interieur al meteen op sleeptouw en zorgt ervoor dat je enkel nog wat hoeft te finetunen voor een geweldig modern interieur. Ben jij op zoek naar dat ene pronkstuk voor je woonkamer? Of ga je een huisje kopen en ben je op zoek naar een passend interieur? Dan is een moderne salontafel zeker iets voor jou!

Een moderne salontafel in je interieur

Een moderne salontafel geeft je interieur de klasse en uitstraling die het verdient. Hou jij van een strakke en moderne leefruimte? Een design salontafel maakt het helemaal af. Salontafels zijn beschikbaar in verschillende designs, en gaan van modern tot klassieke en antieke salontafels. Er is een model voor elk interieur!

Een salontafel die de laatste tijd veel voorkomt in huiskamers is de witte salontafel. Deze moderne salontafel heeft een rustgevende en open uitstraling en laat andere meubelstukken meer op de voorgrond komen. Een hoogglans witte salontafel, versterkt met witte kasten die voor een strak kleureffect zorgen, geven je woonkamer een hippe uitstraling. Een moderne salontafel is te verkrijgen als mdf salontafel, hoogglans salontafel of toon salontafel.

Stijltips voor een moderne salontafel

Geweldig, je hebt je moderne salontafel in je woonkamer geplaatst. En nu? Hoe kleed je deze tafel een beetje leuk aan? Hieronder zijn een aantal stijltips te vinden!

  • Gebruik je moderne salontafel voor het opbergen van tijdschriften, boeken en bijvoorbeeld de tv-gids. Op de bank een boekje of tijdschrift lezen? Ze liggen lekker binnen handbereik!
  • Je moderne salontafel straalt rust uit en kan wel een vrolijke kleuromgeving gebruiken. Plaats onder je salontafel een mooi gekleurd kleed of tapijt voor een gezellig sfeereffect.
  • Plaats een klein krukje naast je salontafel Het zorgt voor een gemoedelijke sfeer als het krukje en de salontafel hetzelfde design hebben.
  • Plaats een mooi bloemstuk op je moderne salontafel. Dit geeft een knus gevoel in je woonkamer! Let er wel op dat het bloemstuk niet in de weg staat als je lekker een serie aan het kijken bent!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.