Moderne spiegels

Moderne spiegels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorModerne spiegels

Iedereen heeft wel een of meerdere spiegels in huis. Is het niet om jezelf erin te bekijken, dan is het vanwege praktisch oogpunt: om je op te maken, je haren te doen en, voor mannen, om je te scheren. Sommige mensen hebben alleen een moderne spiegel in de badkamer hangen, anderen kunnen er geen genoeg van krijgen: zij hebben spiegels in de woonkamer, de hal, de slaapkamer en op het toilet.

Spiegels zijn de trendy woonaccessoires van dit moment. De praktische kant raakt wat meer op de achtergrond en de spiegel wordt nu meer gezien als design stuk. Er zijn steeds meer moderne spiegels en ze worden ook steeds mooier. Moderne spiegels mogen daarom opvallen. Met een grote spiegel in de hal maak je meteen een statement.

DIY: maak je eigen spiegelwand!

Met moderne spiegels kun je je huis leuk aankleden. Waarom zou je het maar bij één spiegel houden als je ook een hele spiegelwand kunt creëren? Zoek spiegels die bij jouw interieur passen en wissel af in vormen, maten, lijsten en kleuren. Hang ze kriskras door elkaar op de muur of zet ze naast elkaar op twee dunne plankjes. Kortom, gebruik je creativiteit!

Wist je dat…
…er wereldwijd per jaar zo’n 125 miljoen m2 aan spiegels wordt gemaakt?

Varieer met moderne spiegels!

Spiegels heb je nooit genoeg. Leuk iedere ruimte in huis op met een excentriek exemplaar. Varieer gerust met verschillende soorten moderne spiegels, ze hoeven echt niet allemaal bij elkaar te passen. Denk aan moderne spiegels met aluminium lijsten, een whitewash houten lijst, barok spiegels of spiegels met led lampen in het glas. Hoe aparter, hoe leuker! Ook leuk om te ‘spelen’ met spiegels door twee spiegels tegenover elkaar te hangen een diepte-effect te creëren.

Ben je uitgekeken op je oude vertrouwde spiegel? Steek hem dan in een modern jasje! Een kleine toevoeging heeft vaak al een groot resultaat.

  • Zoek waterverf in mooie kleuren en laat een paar druppels op het spiegelglas vallen. Zet de föhn erop en laat de verf zich mooi verspreiden over het glas.
  • Behalve waterverf kun je de moderne spiegel ook opleuken met raamverf. Let op: waterverf krijg je er gemakkelijk weer vanaf, raamverf niet!
  • Versier de lijst van je spiegel met tape, stickers of leuke stofjes. Jouw spiegel is hierna onherkenbaar!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.