Moderne tafellamp

Moderne tafellamp

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorModerne tafellamp

Wanneer je een modern ingerichte woning hebt, wil je alle meubels hier zo goed mogelijk bij aan laten sluiten. Moderne verlichting mag daarom niet ontbreken! Met moderne verlichting kun je een gezellige en warme sfeer in huis creëren, en heb je voldoende licht om lekker te kunnen lezen of puzzelen. Wellicht heb je nog kleine plekjes in je woon- of slaapkamer die wat extra licht kunnen gebruiken. Met een moderne tafellamp heb je een subtiel meubelstuk, dat overal past.

Een moderne tafellamp kun je zoals de naam al zegt op tafel plaatsen, maar tafellampen in modern model staan bijvoorbeeld ook fraai op een dressoir of bijzettafeltje. Leuk voor naast de bank of voor bij je bed. Waar in je kamer kun jij de extra verlichting van een tafellamp in moderne uitvoering goed gebruiken? Lees snel verder en ontdek hoe een kleine tafellamp in modern design de sfeer in je woning positief kan beïnvloeden.

DIY: een donker hoekje in huis opvrolijken

We hebben allemaal wel van die kale, donkere hoekjes in ons huis. Dit kan erg sfeerbepalend zijn, zeker in een woon- of slaapkamer. Om nog meer te genieten van een film of om nog zachter in slaap te vallen, kun je deze kleine hoekjes opvrolijken met moderne tafellampen. Met een moderne tafellamp heb je een leuk accessoire in huis om deze plekken van meer verlichting te voorzien.

Plekken waar je de opvrolijking van een tafellamp in modern design wellicht zou kunnen gebruiken, zijn bijvoorbeeld:

  • Een nachtkastje naast je bed;
  • De plek naast de tv op je dressoir;
  • Een hoekje in je hal.

Wellicht heb je in je eigen huis op andere plekken behoefte aan wat meer verlichting. Ook daar kan een moderne tafellamp goed tot uiting komen. Wanneer je tafellampen in modern design met een lampenkap niet zo mooi vindt, kunnen ook led-strips de oplossing vormen. Led-strips zijn makkelijk te bevestigen en bieden vaak de mogelijkheid om de kleur van het licht te laten veranderen.

Welk type moderne tafellamp aanschaffen?

Een moderne tafellamp wordt net als de meeste andere soorten lampen in verschillende modellen aangeboden. Zo kun je kiezen voor een moderne tafellamp met of zonder lampenkap, kun je een tafellamp met een grote voet kopen of bijvoorbeeld kiezen voor een minimalistische standaard. Door het beperkte formaat van een moderne tafellamp kun je deze ook in een klassiek interieur terug laten komen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.