Modulaire hoekbank

Modulaire hoekbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorModulaire hoekbank

Wil jij de ruimte in je woonkamer graag optimaal benutten, maar houd je er ook van om af en toe je hele interieur om te gooien? Een modulaire hoekbank is dan precies wat je zoekt. Een modulaire hoekbank is een bank die uit meerdere losse delen bestaat, die je helemaal kunt indelen zoals je zelf wilt. Zo kun je gebruikmaken van elk vrij stukje in je woonkamer.

Of je nu graag een drie-, vier- of vijf-zitsbank wilt of zelfs een bankstel met nog meer zitplaatsen, een modulaire hoekbank is er voor elke woonkamer. Je kunt hem zo groot of uitgebreid maken als je zelf wilt. Dat maakt de modulaire hoekbank ideaal voor een knusse woonkamer, maar ook zeer geschikt voor grote ruimtes waar een uitgebreide bank in past.

Modulaire hoekbank in elke woonkamer

Als je aan het design van een modulaire hoekbank denkt, denk je misschien snel aan strakke en moderne interieurs waar weinig ruimte is voor gezelligheid. Gelukkig is het tegendeel juist waar. Omdat je een modulaire hoekbank zelf kunt samenstellen, kun je kiezen voor groot en statig, maar ook voor klein en knus. Het ontwerp, de stof en de kleur dragen allemaal bij aan het totale plaatje van de modulaire hoekbank. Op die manier kun je hem in elk interieur plaatsen, of je nu houdt van strak design of van een landelijke woonstijl.

Passen en meten

Wanneer je kiest voor een modulaire hoekbank, komt er ook wat passen en meten bij kijken. Je moet bijvoorbeeld weten wat de uiterste lengte en breedte van een bank kan zijn wanneer die helemaal bij elkaar staat. Op die manier weet je zeker dat de bank volledig tot zijn recht komt in jouw interieur. Inspiratietips nodig of benieuwd waar je nog meer op moet letten? Lees dan gauw verder.

  1. Met een modulaire hoekbank kun je zo nu en dan je interieur helemaal omgooien, maar ook de kleur is natuurlijk belangrijk. Het leuke van zo’n hoekbank is dat je ook kunt kiezen voor verschillende kleuren binnen één bank. Je neemt dan gewoon verschillende onderdelen van de bank in een andere kleur, voor een gezellige en kleurrijke interieursamenstelling.
  2. Op welke soort stof zit je het liefst? Dat is een vraag die je jezelf zeker moet stellen bij de keuze voor een modulaire hoekbank. Als je de stof ook wilt combineren, kun je bijvoorbeeld kiezen om het chaise longue onderdeel van de bank in een andere stof te nemen.
  3. Wil je graag door de hele woonkamer kunnen loungen? Stel de modulaire hoekbank dan zo op dat je in elke hoek een lekker plekje kunt vinden.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.