Mok met naam

Mok met naam

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMok met naam

Of je je dag nu start met een kop koffie of een kopje thee; vaak drink je deze uit je favoriete mok. Gewoon omdat het lekkerder aanvoelt, beter in de hand ligt of omdat het je favoriete kleur is... Til deze beleving van thee of koffie drinken tot een nieuw level met jouw eigen mok met naam!

Met jouw eigen naam op je mok bedrukt is dat kopje koffie of thee toch echt hélemaal van jou! Het toevoegen van het persoonlijk tintje zorgt voor een intensere drinkbeleving en begin jij jouw ochtend helemaal goed!

De mok

Koffie en thee drink je het lekkerst uit echte koffie- en theemokken. De grote inhoud in combinatie met ergonomische oortjes om aan vast te houden, zorgen er samen voor dat je in de meest ontspannen houding kunt genieten van jouw ochtenddrankje. De mok is daarom een heuze musthave voor een ieder die liefhebber is van thee of koffie!

Maak er een feestje van!

Je kunt jouw mok met naam zo gek en spectaculair laten maken als je zelf wilt. Kies jouw favoriete lettertype, kleur en grootte. Een leuke twist hieraan is een glittereffect, waardoor jouw nam altijd sprankelt. Misschien wil je er ook een leuk figuur bij? Het kan allemaal!

Doe ‘m cadeau!

De mok met naam hoeft niet per se voor jezelf te zijn. Het is ook leuk een mok met naam cadeau te doen aan iemand! Is je beste vriendin jarig? Of wil je iemand bedanken voor zijn of haar steun het afgelopen jaar? Zeg het met een mok! De mok met naam leent zich ook voor het bedrukken van bedankteksten. Je kunt hier dus gemakkelijk jouw boodschap op kwijt op een erg originele manier.

Alternatief

Een alternatief op de mok met naam is de mok met foto. Foto’s zeggen immers meer dan duizend woorden. Laat jouw allerleukste herinnering of zelfportret graveren in of bedrukken op jouw mok! Of je het nu voor jezelf houdt of cadeau doet; een foto op jouw mok blijft nooit onopgemerkt en zal altijd een lach op jouw of iemand anders gezicht toveren! Misschien combineer jij jouw mok met naam én foto!

DIY: Maak jouw eigen mok met naam

Je kunt je eigen mok met naam maken door watervaste verf te gebruiken! Omdat het oppervlak van een mok vaak glad is, is het aan te raden de mok eerst lichtjes op te schuren met fijn schuurpapier. Doe dit enkel op de plek waar je de naam wilt aanbrengen. Gebruik hier de watervaste verf en creëer jouw eigen perfecte mok met naam! Leuk voor de echte creabea’s. Veel plezier ervan!