Multi fotolijst

Multi fotolijst

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMulti fotolijst

Even snel je mobieltje tevoorschijn toveren op vakantie voor zo’n spetterende strandfoto: we doen er allemaal aan mee. Tijdens de vele tripjes worden enthousiast foto’s gemaakt, die bij thuiskomst meteen worden omgezet in voelbare kiekjes.

De camera is dan ook bij velen een magneet. Je kunt er niet meer zonder. Dag en nacht ligt je telefoon binnen handbereik om maar zo snel mogelijk een foto te kunnen maken, mocht dat nodig zijn. Het leukste is natuurlijk je foto’s tentoonstellen als een ware kunstkenner. Een multi fotolijst geeft je de meeste inspiratie om ook daadwerkelijk een fotocollage te maken.

Mix en match met je foto’s

Een collage van foto’s kennen we doorgaans van mensen die al wat jaartjes ouder zijn. Saaie, zwart-wit foto’s met familieleden uit een verleden prijken op de wand. Best logisch dat je daar niet warm of koud van wordt. Om toch op een leuke manier wat fotolijsten aan de muur te plakken, is zo’n multi fotolijst natuurlijk ideaal. Een multilijst combineert de leukste foto’s met elkaar, waardoor je een grappig smoelenboek krijgt, om het zo maar te noemen.

Wist je dat?…
Het maken van foto’s al van vele jaren terug. Het eerste fototoestel is in 1820 ontworpen en heeft sindsdien niet aan populariteit verloren, integendeel! Je favoriete momenten vastleggen voor een eeuwigheid is iets dat we allemaal doen. Een beetje nostalgisch wel, maar zo herkenbaar.

Tip!
Maak je eigen stripverhaal met een serie foto’s, waarbij het een verhaaltje wordt in je multi fotolijst.

Wees creatief

Een multi fotolijst is een echte eyecatcher. Hang midden in de kamer wat foto’s op en je trekt meteen de aandacht van het publiek. Ben je een beetje creatief, dan kun je ook inspirerende teksten toevoegen of je eigen creaties van verf fotograferen voor in de fotohouder. Het handige van zo’n lijst is dat je ook niet moet gaan knoeien met het verzinnen van een collage. Het kan soms een heel karwei zijn om tientallen losse fotolijstjes zo te ordenen dat het een leuk gezicht is.

Een multi fotolijst behoort tot de beste woonaccessoires in huis. De meesten hebben wel een paar foto’s hangen in een aluminium lijstje of een houder van metaal, maar met een multi fotolijst kun je alle kanten op. Klassiek zilver voor de moderne woning, brocant voor een beetje kitsch of industrieel kunststof voor een grote kleurenwand.

Teruggaan in de tijd met memorabele momenten, de multi fotolijst laat je lachen, zorgt voor een traantje op zijn tijd en laat je de mooiste herinneringen herbeleven!

Antieke fotolijst

Ben je gek op antieke woonaccessoires? Wat dacht je van een prachtige antieke fotolijsten aan de wand?
Struin een rommelmarkt af, bezoek antiekzaken of bezoek je oma en ontdek alle mooie spullen bij haar zolder. Wie weet vind je een mooie multi fotolijst die al echte pronkstuk aan de muur staan!

Online magazine

Wil je nog meer ideeën opdoen voor leuke creaties aan de muur? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Ontdek Westwing

En waar kun je voor een mooie prijs prachtige fotolijsten vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan fotolijsten. In allerlei kleuren en formaten!

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw multi fotolijst is nog maar één klik bij je vandaan!