Muurparasol

Muurparasol

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorMuurparasol

Als je een parasol met een voet hebt, dan herken je de volgende situatie vast wel: Je zat net zo lekker in de schaduw, maar de zon is verschoven en je parasol geeft daardoor geen bescherming meer. Je wilt de parasol een stukje opschuiven, zodat hij de zon weer kan opvangen, maar de voet is ontzettend zwaar, dus verschuiven gaat niet zomaar.

Bovendien staat je kleine tuintje zo vol, dat je nauwelijks ruimte hebt om de parasolvoet ergens anders neer te zetten. Als je alleen een balkon hebt, dan is het gebruiken van parasols met een voet zo mogelijk nóg frustrerender.

Praktische oplossing

Mocht je graag schaduw willen hebben in je tuin of op je balkon, maar niet veel ruimte hebben en dus niet met een vervelende, in de weg staande parasolvoet opgescheept willen zitten, dan kan een muurparasol uitkomst bieden. Muurparasols bieden namelijk alle mogelijkheden om koelte te creëren die parasols met voet ook bieden, maar doordat een muurparasol aan een muur vastzit, neemt de parasol geen ruimte in op de grond. Zo heb je dus alle koelte in een fractie van de ruimte. En je hoeft ook niet met een loodzware parasolvoet te sjouwen. Ideaal toch?

Overal afkoelen

De muurparasol is een functionele en zeker ook mooie tuindecoratie van hoge kwaliteit. Door middel van een muurbevestiging maak je de parasolarm vast aan een muur, bijvoorbeeld aan de muur van een schuur of aan de zijkant van je flat, als je een balkon hebt. Uiteraard kun je de parasol zelf makkelijk van de arm afhalen, zodat je de parasol ergens anders kunt opbergen, bijvoorbeeld als het gaat regenen.

Flexibiliteit

Doordat de muurparasol een flexibele arm heeft, kan de parasol alle kanten op zwenken. Zo kun je er dus altijd voor zorgen dat minstens één schaduwdoek in aanraking komt met de zon, waardoor je altijd schaduw hebt. Ook is het met de muurparasol geen enkel probleem om de zon in de loop van de dag te blijven volgen, zodat je altijd opnieuw schaduw kunt creëren in je tuin of op je balkon. Mocht je dus een mooie en ruimtebesparende oplossing willen hebben om lekker in de schaduw te kunnen zitten, dan is een muurparasol echt iets voor jou.

De muurparasol is in verschillende kleuren leverbaar. Ook is de zwenkarm in verschillende lengtes verkrijgbaar. Welke muurparasol past helemaal bij jou? Ga op onderzoek uit en al gauw lig je genietend in de koelte!

Waar te koop?

Waar kun je een prachtige muurparasol scoren? Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop vind je een grote variatie aan muurparasols. Grote en kleine parasols voor in elke tuin!

Laat je inspireren met het Westwing online magazine en ontdek welk model het beste in jouw tuin past!