Nietjes

Nietjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorNietjes

Ligt jouw bureau altijd vol met rondslingerende blaadjes? Daar moet je nu iets aan doen. Een chaotisch bureau geeft een slordige indruk en je hebt geen overzicht van je administratie. Door al je velletjes papier op volgorde vast te maken met nietjes creëer je een opgeruimd bureau en overzicht in je werk!  

Een nietmachine met nietjes is een onmisbaar bureau accessoire. Net als plakband, een liniaal en een perforator moet je je altijd een nietmachine met nietjes op je bureau hebben liggen. Om rondslingerende velletjes papier te plek te geven of tijdens het knutselen iets vast te nieten, komen nietjes altijd goed van pas!

Nietjes in de nietmachine

Wat zijn nietjes? 

Nietjes zijn metalen pennetjes maar daarin twee hoeken van 90 graden. Zo heeft een nietje een lange zijde met twee korte pootjes. Wil je even snel wat velletjes papier aan elkaar vestigen? Dan kun je dat met nietjes doen. In tegenstelling tot een paperclip blijven nietjes zitten en hoef je je geen zorgen te maken dat de blaadjes weer los in de la komen te liggen.

Wist je datvroeger nietjes ook wel klinknagels werden genoemd?

Als bevestigingsmateriaal kun je nietjes prima gebruiken. Alleen wil je je dossier voor langere tijd bewaren? Dan kun je de nietjes beter verwijderen. Nietjes zijn gemaakt van metaal en kunnen in de loop van de tijd roesten. Gebruik bij het archiveren speciale mappen die tegen vocht kunnen. Zo kan het papier heel lang worden bewaard!

Bijpassende bureau accessoires

Bureau accessoires zijn niet de meeste spannende producten die je op je bureau hebt liggen. Meestal zijn ze zwart met grijs gekleurd en vallen ze niet op tussen al je andere accessoires. Om je bureau op te fleuren kun je voor kantoorartikelen kiezen met bloemenprint of in een te gekke kleur als felroze. Zo heb je met een paar bureau accessoires een kleurrijk bureau!

Wist je dat je ook gekleurde nietjes kunt gebruiken? Zo heb je niet alleen een kleurrijke desk, maar fleur je je stapels papier ook met een gekleurd nietje!

Creëer weer overzicht op je bureau door rondslingerende blaadjes aan te elkaar vast te nieten met nietjes!