Onderlegger

Onderlegger

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOnderlegger

Zin om je werkplek snel op te leuken? Denk dan eens aan een elegante onderlegger. Deze is niet alleen een praktisch item voor je bureau, maar geeft het ook een eigen look! Voeg er hippe accessoires bij en je maakt een frisse (her)start!

De onderlegger verenigt stijl met gemak voor je werkplek

Een onderlegger is eigenlijk een mat die je onder je toetsenbord legt ter bescherming van het bureaublad. Ook kun je een apart stukje van je bureau inruimen en daar de bureaulegger neerleggen. Dat is bijvoorbeeld handig als je gaat studeren en veel aantekeningen maakt met pen en papier. Door de onderlegger heb je meteen een zachte ondergrond en meer grip tijdens het schrijven. De meeste onderleggers zijn van kunststof gemaakt. Mors je dus een keer met eten of drinken dan kun je het eenvoudig schoonmaken. Een onderlegger is ook een handige oplossing voor creatieve kinderen. Het plastic beschermt het tafel- of bureaublad tegen viltstiften en waterverf. Maar naast de praktische kant, is een onderlegger vooral ook een mooie accessoire om een stijlvolle werkplek te creëren.

Van opvallend tot subtiel: check deze ideeën met een onderlegger voor je werkplek

Misschien is zwart wel de meest voorkomende kleur onder de bureauleggers. Veel kantoorapparatuur en -meubilair is immers zwart en matcht daarom goed met een zwarte onderlegger. Maar als je gewoon een compleet nieuwe verpakking voor je werkplek wilt, durf dan te experimenteren met kleur. Je kunt bijvoorbeeld een foto van je favoriete vakantiebestemming laten drukken op een bureaulegger. Maar misschien leidt dat je teveel af van je werk? Een neutrale foto van een mooi natuurgebied is dan misschien de oplossing. Je kunt ook kiezen voor veel kleuren, door een onderlegger in fel oranje, rood of paars te nemen. Vergeet daarbij niet om je andere accessoires ook te vervangen door leuke gekleurde exemplaren. Zo spat de werklust van je werkplek af! Of heb je juist een rustige omgeving nodig tijdens het werk? Denk dan aan zachte pasteltinten. Of combineer wit met crème. Dit geeft niet alleen rust, maar staat ook nog chick! Je ziet het, met een onderlegger creëer je snel en gemakkelijk een andere sfeer op je werkplek!