Oosterse accessoires

Oosterse accessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOosterse accessoires

Stel, je hebt de huiskamer opnieuw ingericht. De muren hebben een andere kleur gekregen, de vloer is betegeld met turquoise en witte tegels en er hangen nieuwe gordijnen voor het raam. Bij het inrichten heb je je laten inspireren op de Arabische cultuur. Nu de basis is gelegd, wil je je interieur verder gaan aankleden.

Hoe ga je dat doen? Ben je van plan om met verschillende stijlen te mixen of ga je alleen voor Oosterse accessoires? Een Perzisch tapijt, Oosterse kussens, kleurrijke lantaarns zijn echte musthaves die in een Oosters interieur niet mogen ontbreken!

Oosters interieur

Waan je je even in Arabische sferen met een Oosters interieur. De kleuren, meubelen en Oosterse  accessoires creëren een mystieke sfeer in de ruimte dat een enorm magisch gevoel geeft. Oosterse interieurs vind je vaak terug in prachtige vakantiehuizen in Zuid-Spanje, Marokko of Portugal. Moorse invloeden in je interieur geven je een fijn vakantiegevoel. Door je interieur met Oosterse accessoires te decoreren haal je dat stukje vakantiegevoel weer in huis!

Oosterse accessoires

Ben je bang dat Oosterse accessoires niet in je interieur zal passen? Geen zorgen. Oosterse accessoires zijn echte blikvangers in huis en geven de ruimte een Arabische sfeer! Heb je een industrieel, bohemien of landelijk ingerichte woning? Oosterse accessoires passen in ieder interieur!

Met wat voor soort Oosterse accessoires kun je je interieur  mee opfleuren?

  • Oosters servies
  • Mozaïek schalen
  • Oosterse lantaarns
  • Perzische tapijten
  • Hamamdoeken
  • Oosterse kussens
  • Zilveren schalen
  • Spiegels met Arabische decoraties

Leg een Perzisch tapijt niet op de grond neer. Nee, hang één of twee Perzische tapijten aan de muur. Creëer een mystieke sfeer door Oosterse lantaarns op te hangen en serveer het diner in zilveren en mozaïek schalen. Als finishing touch drapeer je over de armleuning van je fauteuil een prachtige hamamdoek en zie hoe je met een paar Oosterse accessoires een Arabische sfeer in huis hebt gecreëerd!

Oosterse sferen in de badkamer

Voor een echte Oosterse sfeer in huis, mag de inrichting van de badkamer niet ontbreken. Waan je in een hamam door de badkamer te decoreren met prachtige hamamdoeken, een Oosterse lantaarn met geurkaarsen en heerlijke frisse doucheproducten. Na een drukke dag kun je weer heerlijk tot rust komen in je eigen hamam!

En, hoe style jij je Oosterse accessoires in je interieur? 

Laat je inspireren door Westwing

Ben je op zoek naar meer meubels en items met Oosterse invloeden? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete accessoires, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw Oosterse items zijn nog maar één klik bij je vandaan. 

Vergeet verder niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je inspirerende ideeën om van interieur een uniek Oosters gedecoreerd interieur te maken.