Opbergmand met deksel

Opbergmand met deksel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOpbergmand met deksel

Hectische dagen komen vaak tot uiting in een rommeltje thuis. Een berg tijdschriften op tafel, wat vergeten slippers in de hal of wat sjaals die je niet aan de kapstok hebt gehangen. Kennen we allemaal niet het spreekwoord ‘opgeruimd staat netjes’?

Opruimen dus! Twee vliegen in één klap sla je met een opbergmand met deksel. Een combinatie van function and fashion: je rommel in een oogwenk opgeruimd, terwijl je woning een nieuwe styling krijgt door het gebruik van stijlvolle manden.

Een manusje voor alles

In de woonkamer is de opbergmand met deksel uiteraard een allemansvriend. Voor het raam, naast de bank of ergens in een hoekje, het maakt hem niet uit. De mand uit zijn schuilplaats lokken en andere kamers in huis benutten?

  • Sleep de mand naar de slaapkamer en gooi je slippers erin. Ook het sorteren van sokken, ondergoed en zwemkleding is een stuk eenvoudiger met een sierlijke mand.
  • In de badkamer doet de rieten opbergmand het ook goed. Kleine versies zet je op een kastje en vul je met verzorgingsproducten. Rondslingerende make-up berg je snel op in de vrolijk gekleurde mandjes. En zo’n rieten wasmand is wel heel sfeervol!
  • Thuiswerken kan soms killing zijn. Inspiratie raakt al snel op. Maak je werkruimte wat leuker met een opbergmand en woonaccessoires als fotolijstjes, interessante quotes en een mooie design lamp.

DIY – Waarom alleen je opbergmand met deksel als opbergitem gebruiken? In een handomdraai tover je jouw opbergmand om in een bijzettafeltje. Style het af met een opvallend kleed, wat kleurrijke bloemen aan de zijkant en een plateau met kaarsen, voor een opvallend interieur.

Een mand voor elk doel

Een opbergmand met deksel is op zijn best als je hem in het zicht zet. En dat kan heel goed, omdat deze knaapjes in de vrolijkste kleuren en materialen ten tonele verschijnen.

  • Riet is favoriet: zo’n rieten opbergmand met deksel spuit je in een opvallend kleurtje en pimp je met wat steentjes, stickers en linten.
  • Een kunststof opbergmand met deksel is weer heel makkelijk schoon te houden.

Niet alleen in opbergen is de opbergmand met deksel goed. Tijdens een koude winterdag pak je zo’n lekkere dikke plaid uit de mand om je warm te houden. Je voetjes erop en je komt niet meer van de bank af. Zo dient hij ook nog als voetenbankje!

Een moderne klassieker, gestoken in een nieuw jasje, maar met de kwaliteiten van jaren terug. De opbergmand met deksel is terug als nooit tevoren! En op zoek naar meer inspiratie om je interieur op te fleuren? Vind mooie, unieke meubels en woonaccessoires bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop.