Opvouwbare kruk

Opvouwbare kruk

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOpvouwbare kruk

Opvouwen die hap! Kleine mensen weten als geen ander waarover het gaat. Een lengte van 1.60 meter is uiteraard ontzettend lief en schattig en heeft zo zijn charmes, maar is lang niet altijd ideaal. Klein, maar fijn, zeggen ze. Bij het pakken van een bus met meel op de bovenste plank van het keukenkastje piep je wel anders.

Op je tenen staan, springend op en neer bewegen en zelfs halve klimpartijen leveren niet het gewenste resultaat op: geen bus. Een handig maatje is dan de opvouwbare kruk.

DIY met de opvouwbare kruk

Je kunt met zo’n opvouwbare kruk veel meer dan alleen het bovenste kastje in de keuken opendoen. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Een tipje van de sluier:

  • De zolder is vaak lekker hoog, waardoor het dakraam dichtdoen een ware workout wordt. Niks geen springen, maar gewoon je beste vriend de opvouwbare kruk erbij pakken en voilà, het raam is dicht.
  • Kinderen zijn nog enkele centimeters kleiner en kunnen zo’n opvouwbare kruk goed gebruiken als opstapje voor de wc.
  • Moe na een lange dag op het werk? Als je geen voetenbankje in de buurt hebt, gebruik je zo’n inklapbaar krukje gewoon om je voeten op te plaatsen. Een kussen eronder en klaar is kees.

Zo’n lichtgewicht opvouwbare kruk is super handig om op te staan, maar ook als stoel kun je hem goed gebruiken. Handig wanneer je veel visite over de vloer hebt en er onvoldoende zitplaatsen zijn. Je vouwt hem snel uit en kleed hem aan met een dekentje of zacht kussen, en je hebt een zitplaats extra.

Waterbestendig
De meeste krukjes kunnen goed tegen het water. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in de douche. Als je even wilt zitten, dan plof je neer onder een straal water. En wat dacht je van een gezellige picknick met vrienden? Wie geen zin heeft om op een plaid te zitten, neemt zo’n elleboogkruk handig mee.

Online magazine

Wil je nog meer inspiratie opdoen? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

De vele trends

Er zijn veel trends op het gebied van de opvouwbare kruk. Dichte varianten bieden volop ruimte om spullen in op te bergen, terwijl een lief houten krukje weer enorm schattig in de hal staat. Je kan er eenvoudig je sleutels en handtas op kwijt. Zo’n leuke design opvouwbare kruk met vintage uitstraling maakt zelfs je Kerst compleet. Gooi er een rood kleed over, plant de kerstboom op het aluminium krukje en laat die cadeaus maar komen!

Kruk als bijzettafel

Wist je dat je je kruk ook als bijzettafel of nachtkastje kunt gebruiken? Een kruk is klein en heeft vaak de juiste formaat om even een glas op te zetten, een stapel tijdschriften of accessoires. Als echte blikvanger kies je een houten of metalen kruk. Ook leuk: verf de houten kruk in jouw gewenst kleur en je hebt zo een unieke kruk naast de bank of bed staan!

Exclusief bij Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige opvouwbare kruk vinden? Nou, bij Westwing! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan krukken. Denk aan houten, metalen of kunststof krukken voor in huis.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw opvouwbare kruk is nog maar één klik bij je vandaan!