Oranje lamp

Oranje lamp

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOranje lamp

Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte lamp voor in de huiskamer? Dit kan een lastig klus zijn. De lamp moet niet alleen je interieur in de spotlight zetten, het moet ook een pronkstuk zijn in de huiskamer.

Wil je een gekleurde lamp die je niet in elk interieur zal spotten? Heb je wel eens aan een oranje lamp gedacht? Een oranje lamp valt op, is origineel en past perfect in een bohemien, modern of retro interieur. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en ontdek welke oranje lamp de perfecte toevoeging is in je interieur!

Waarom oranje?

Met een oranje lamp in de huiskamer haal je de perfecte harmonie in huis. De kleur oranje staat voor het begin van de lente en dat betekent: één en al vrolijkheid! Heb je een wit interieur? Dan is een oranje lamp het vrolijke lichtpuntje in de kamer.

Een oranje vloerlamp is niet alleen een gezellige verschijning in huis, de kleur geeft huiskamer ook een rustige uitstraling. Ja? Jazeker…als je het wel met de juiste kleuren combineert. Denk aan witte, bruine of zwarte meubelen.

In welke oranje tint moet de lamp dan zijn? Dat ligt aan jou! Gaat je hart sneller kloppen van fel oranje lampen? Of zie jij liever een zalm- pastel- of geeloranje lamp in de huiskamer staan? Welke kleur je ook kiest, bekijk goed of de lamp een fijne match is met de rest van je leuke meubelen in je interieur!

Oranje lampen

Wat voor interieur heb jij? Een landelijk, bohemien of een retro ingericht stulpje? Een oranje lamp past in elk interieur…als je wel het juiste model kiest! Een retro hanglamp past perfect in een retro interieur. Een moderne tafellamp daarentegen is een fijne toevoeging in een strak, modern huis.
Is het huis met industriële meubelen ingericht? Dan zijn koper oranje lampenbollen een echte eyecatcher in een industrieel interieur!

Bijpassende woonaccessoires

Met een oranje lamp in huis heb je een nieuw excuus om nieuwe woonaccessoires aan te schaffen!

Een oranje lamp is goed te combineren met neutrale en aardse tinten. Denk aan neutrale kleuren als wit, grijs of zwart. Met aardse tinten kun je denken aan bruin kleurige woonaccessoires die je aan natuurlijke materialen doen denken.

Maar je kunt ook oranje kleurige woonaccessoires toevoegen! Laat de oranje kleur terugkomen in de kussens, kaarsen of beelden. Zo heb je een leuke match van oranje kleurige items in je interieur staan!

Met een oranje lamp in de kamer geeft je de ruimte een flinke boost!