Oranje stoel

Oranje stoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOranje stoel

Een mooi interieur heeft een paar opvallende elementen nodig. Niet te serieus, een vleugje humor mag best in je interieur. Dat maakt je inrichting spannend en interessant. Een stoel is een perfect meubel hiervoor.

Ga voor een oranje stoel! Stoelen zijn de ideale meubels om een speels effect mee te creëren. Deze knalkleur heeft bovendien alles in huis om jouw interieur flink wat pit te geven.

Oranje in huis

Elk interieur kan wel wat kleur gebruiken. Voor oranje heb je misschien wel wat lef nodig, maar als je het aandurft levert het je een enorm positieve sfeer op in huis. Deze typisch jaren ‘70 kleur is dan ook weer helemaal terug van weggeweest en past perfect in een modern en trendy of zelfs design interieur.

Stylingtip: Oranje stoel in de slaapkamer

De kleur oranje geeft een warme gezellige sfeer, die perfect past in de slaapkamer. Kies voor een oranje stoel en laat die kleur ook terugkomen in het beddengoed of leg een mooie sprei op het bed. Combineer het oranje met koperaccenten voor een warme intieme gloed.

Ook in de kinderkamer is oranje vrolijk en speels. Maak in de slaapkamer een klein bureautje met een oranje stoeltje, waaraan je kind lekker kan tekenen.

Stylingtip: Oranjestoel in de woonkamer

  • Modern & strak. Combineer je oranje design fauteuil met neutrale kleuren zoals wit, grijs en strakke donker houten meubels met rvs elementen en zilveren woonaccessoires. Leg als contrast een lichtgrijs hoogpolig vloerkleed in de zithoek.
  • Oosterse invloeden. In een kleurrijk interieur met een Oosters tintje gaat je oranje stoel mooi op in het geheel. Kies voor een aardse kleur oranje en combineer dat met roodtinten, roze en goudgelig bruin.
  • Retro accent. Met behang op de muur, een zwart dressoir en een oranje stoel breng je het jaren ‘70 gevoel weer terug in huis.

Stylingtip: Oranje stoel aan de eettafel 

De eettafel vormt in veel huishoudens de kern van de woning. Hier komt het gezin samen om te eten, te werken, te spelen of te kletsen. De eettafel stoelen mogen daarom best wat aandacht trekken. Kies voor:

  • buisframe stoelen met oranje zitting aan een robuuste houten tafel.
  • Oranje houten bistrostoelen aan een strakke witte tafel.
  • Moderne kuipstoelen aan een ronde eettafel.

Allemaal oranje stoelen iets te opvallend? Kies dan voor allemaal verschillende stoelen rond de tafel.

Stylingtip: Oranje stoel in de tuin

In het volle zonlicht komen felle kleuren heel mooi tot recht. Oranje is daarom ook de perfecte kleur voor je tuinmeubels. Kies voor hoogwaardig plastic of combineer het oranje met steigerhout. Ook een oranje hangmat of hangstoel is heel comfortabel om lekker in het zonnetje te relaxen.

Ontdek Westwing

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere stoelen, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingerichte huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends!