Paarse gordijnen

Paarse gordijnen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPaarse gordijnen

Wil je met gordijnen een vleugje glamour aan je interieur toevoegen? Of ben je je gordijnen helemaal zat? Of wil je simpelweg nieuwe exemplaren voor het raam hebben hangen? Dan is het nu tijd om een frisse wind door de ruimte te laten waaien.

Welke kleur krijgen de gordijnen? Heb je wel eens aan paarse gordijnen gedacht? Durf deze gewaagde stap te nemen voor een glamour sfeer in huis!

Waarom paars?

Wat maken paarse gordijnen zo speciaal? De kleur paars bestaat uit blauw en rood en wordt – net als roze – als een vrouwelijke kleur gezien. Paars staat voor kracht, luxe en elegantie. Ook zorgt deze kleur voor een mysterieuze sfeer in de ruimte. Combineer de kleur met neutrale tinten als wit, grijs of zwart. Zo creëer je een fijne rust in huis.

Verschillende paarse tinten
In welke paarse tint moeten de gordijnen dan zijn? Die keuze is aan jou. Zie jij liever licht paarse gordijnen voor het raam hangen? Of juist donker paarse gordijnen? Zolang de gordijnen voor de juiste sfeer zorgen en een fijne match zijn met de rest van je woonaccessoires, kun je met gemak de perfecte paarse gordijnen uitzoeken.

Katoen, fluwelen of linnen paarse gordijnen

Weet je al welke paarse tint je gaat kiezen? Ja? Mooi. Dan is het nu tijd om eens te kijken wat voor stof er voor het raam komt te hangen.

Qua materiaal heb je de keuze uit:

  • Zijde
  • Fluweel
  • Wol
  • Katoen
  • Linnen
  • Satijn

Staat de woonkamer vol met prachtige glamour meubels? Decoreer de ramen met paarse gordijnen van fluweel. Met fluwelen gordijnen creëer je een rustige en gezellige sfeer in de huiskamer. Heb je een modern ingericht stulpje? Dan zijn katoenen of wollen paarse gordijnen een fantastisch idee. Het is gewaagde stap die je zonder twijfel moet durven nemen.

Soorten paarse gordijnen

Ok, de kleur en het materiaal is gekozen. Nu is de vraag: wat voor soort paarse gordijnen worden het?

Qua soorten gordijnen heb je de keuze uit:

  • Paneelgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen

Komen de gordijnen in de woonkamer te hangen? En zijn dit grote ramen? Houd het simpel en hang paarse rolgordijnen voor het raam. Zo heb je zo alle gordijnen in de kamer gesloten.

Ben je van plan om ook de ramen in de keuken te decoreren met paarse gordijnen? Hang voor deze ramen paarse paneelgordijnen. Simpel en classy!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs prachtige paarse gordijnen vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan paarse gordijnen. Denk aan paarse gordijnen van katoen, wol of velours.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw paarse gordijnen zijn nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.