Paarse handdoeken

Paarse handdoeken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPaarse handdoeken

Droog jij je haar altijd met een basic handdoek die eigenlijk wel aan vervanging toe is? De meeste mensen gebruiken hun handdoeken net zo lang tot er gaten in vallen. Eén van de nieuwste trendkleuren is paars. Met paarse handdoeken ga je voor een sfeervolle afwerking in de badkamer. Handdoeken in het paars hoef je niet weg te stoppen in grote lades, maar leg je mooi in het zicht.

Een handdoek in het paars heb je in vele maten en kleurtinten. Wat dacht je van lila of donkerpaars? Ook violet is een prachtige tint. Kies lange handdoeken wanneer je ze graag om je heen wikkelt en ga voor een mooi exemplaar in de breedte als je van vierkant houdt. Paarse handdoeken zijn het fijnst wanneer ze lekker dik zijn en voldoende warmte geven. Zo kom je stylish uit je badkamer tevoorschijn!

Een bijzondere kleur

Paars is een bijzondere kleur, die een geheel eigen betekenis heeft. Zo werd paars jaren geleden gezien als luxe kleur, waarbij alleen de hogere standen de kleur droegen. Toentertijd werd de paarse kleur nog gewonnen uit de purperslak, die nu vrijwel is uitgestorven.

De paarse kleur heeft ook een niet zo fijne betekenis in de vorm van begrafenissen en boetedoening. Gelukkig staan lichtpaarse kleuren of roze tinten weer voor vrouwelijkheid. Paarse handdoeken zorgen dan ook een vrouwelijk accent in de badkamer.

Daarnaast is paars een kleur die zowel door vrouwen als mannen als mooi wordt gezien. Zo hoef jij je niet meer af te drogen met een donkergroene handdoek en spaar jij je man door geen gele of felroze handdoeken in huis te halen.

Paarse handdoeken in de badkamer

Paars staat voor passie, inspiratie en spiritualiteit. Heb je een grote badkamer, dan kun je met paarse handdoeken al snel een rustgevende en romantische ruimte creëren. Een paarse handdoek leg je met meerdere tegelijk op de rand van je bad. Met de volgende tips wordt jouw badkamer helemaal een droomparadijsje.

  • Ga voor een roze-paarse style met bijpassende gastendoekjes en kleine tulband towels voor het drogen van je lange haren.
  • Een badkamer is pas compleet met een paars douchematje, geurende zeep van lavendel en kleine, paarse accenten die je op de wastafel zet.
  • en je echt in voor een paarse badkamer, dan douche je met een paarse straal water door een speciaal lichtkapje op de douchekop en droog jij je daarna af met paarse handdoeken.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.