Paarse woonaccessoires

Paarse woonaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPaarse woonaccessoires

Als je van een mooi gedecoreerd huis houdt, dan heb je er vast plezier in om van tijd tot tijd je inrichting een kleine make-over te geven. Dit hoeft geen drastische verbouwing te zijn en ook is het niet nodig om een volledig nieuwe set meubels aan te schaffen. Met nieuwe accessoires geef je jouw huis weer een compleet nieuwe look!

Kies voor een nieuw en fris kleuraccent door te gaan voor allemaal paarse woonaccessoires.  Met paars geef je jouw huis een hele persoonlijke uitstraling.

Paars in je interieur

Het kiezen van een accentkleur, of meerdere kleuren is een belangrijk klusje. Kleuren hebben onbewust een sterke invloed om je stemming. Kleuren zijn daarom erg sfeerbepalend.

Zo ook paars. Paars zorgt voor harmonie en balans. Het is een kleur die ook een bepaalde mystiek met zich meebrengt. Paars maakt je interieur spannend en interessant en dat is precies wat een inrichting nodig heeft.

  • Paarse woonaccessoires geven een neutraal interieur met wit, grijs en lichte houtsoorten een warm en chique tintje. Voeg ook wat glanzende stoffen en wat gouden elementen toe voor dat extra beetje glam!
  • Paars in combinatie met turquoise en oranje geeft een colourclash, dat juist weer zorgt voor een geweldige retro sfeer.
  • Paarse woonaccessoires kunnen ook een sfeervolle toevoeging zijn op koele blauwtinten en taupe in je interieur. Je creëert zo een prachtig kleurenpalet dat wat weg heeft van mineralen.

Kortom, door paars te combineren met andere kleuren vind je helemaal de stijl die bij jou past.

Aan de slag met paarse woonaccessoires!

Hou je het subtiel of ga je all the way? Hoeveel paars je in je interieur aanbrengt is helemaal aan jou.

  • Met verlichting creëer je heel eenvoudig een totaal andere sfeer. Paarse verlichting zorgt voor rust in huis. Probeer het eens uit door je mood-lamp  op paars te zetten.

    DIY-tip! Transformeer je witte lampenkap. Gebruik een spuitbus met paarse verf of ga aan de slag met een kwast. Verdun in dat geval de verf met water voor een streeploos resultaat. breng meerdere dunne lagen verf aan tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.

  • Gebruik je glazen stolp voor een elegant paars kleurenaccent.
  • Ook je zithoek breng je eenvoudig in paarse sferen. Leg een paar paarse kussens op de bank, een paars bijzettafeltje of een paarse poef can make a difference!
  • Met een paarse loper op je eettafel ben je klaar voor elk fancy dinertje. Paarse kaarsen in je kandelaren en vul een paar kleine vaasjes met losse paarse bloemen, zoals ranonkels, tulpen of gebra’s.

Ontdek Westwing

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan paarse accessoires om je interieur een persoonlijke uitstraling te geven.  Selecteer je favoriete woonaccessoires, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw vernieuwde interieur is nog maar één klik bij je vandaan!

Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en kleursuggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingericht huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends!