Papieren bekers

Papieren bekers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPapieren bekers

Zet de cola alvast koud, want dit is dé oplossing als je bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft! Papieren of kartonnen bekertjes hoeven niet afgewassen te worden en kunnen, in tegenstelling tot glazen bekers, niet breken. En ze zijn er ook nog eens met hele leuke opdrukken en in verschillende kleurtjes. Deze bekers zijn van karton en ze zijn ideaal voor een feestje.

Papieren bekers zijn ideaal bij feestjes

Geef je een groot feest, waar misschien wel honderd mensen bij aanwezig zullen zijn? Of een kinderfeestje, waarbij je wat bevreesd bent dat je mooie glazen het niet zullen overleven? Je hoeft je met deze kartonnen of papieren bekers geen zorgen te maken dat je te weinig serviesgoed hebt. Een nog groter voordeel is natuurlijk dat je geen afwas hebt met deze bekertjes. Bovendien is het geen enkel probleem als zo’n beker kapot gaat. De kartonnen bekers zijn bovendien zo goedkoop dat dit niet in de papieren zal lopen! Ze kunnen ook na gebruik weer in elkaar geschoven worden, waardoor ze ook niet teveel voor afval zorgen. Wat ook erg handig kan zijn, zijn bijpassende plastic deksels. Zo zorg je ervoor dat de koffie of thee in de drinkbekers net wat langer warm blijft. De papieren bekers zijn er in verschillende maten, net zoals het deksel. Kijk ook eens naar een leuke opdruk op de bekers! Kleurrijk en speels, of juist zakelijk en degelijk. Ook daarin is eenvoudig te variëren en te combineren. Kortom, bekers zijn een ideale oplossing voor feesten met grote gezelschappen of kinderfeestjes!

Kies jouw perfecte papieren bekers

Organiseer je een grote bruiloft met meer dan honderd bezoekers? Of een ander groot evenement? Een leuk kinderfeestje? Het gaat vaak om de details om van zo’n samenzijn een perfect feest te maken. Zo is het natuurlijk hartstikke leuk als alle papieren bekers, bordjes, servetjes tot aan het tafellaken perfect matchen! Haal je papieren bekers voor je kinderfeestje? Daar zijn ook nog hele leuke spelletjes mee te doen, zoals een bekertelefoon! Men neme twee papieren of kartonnen bekertjes. Aan de onderkant van beide bekertjes maak je een klein gaatje en daar steek je een visdraad door, die je in het bekertje bevestigt met behulp van een paperclip. Zorg voor een lang visdraad. Deze visdraad verandert in een soort telefoonlijn, waar de kinderen door kunnen praten en elkaar nog verstaan ook over een afstand van tientallen meters! Met papieren of kartonenn bekertjes kun je ook leuke slingers maken, kleurrijk en creatief. Kortom, uit de bekers hoef je niet alleen te drinken maar kun je nog vele andere leuke dingen doen!