Papieren borden

Papieren borden

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPapieren borden

Papieren borden: een handig en stijlvol alternatief

Wat is er leuker dan op een zwoele zomeravond een kampvuur in de tuin te maken en de barbecue aan te steken? Of heerlijk in de natuur te picknicken? Het enige nadeel is dat je vuile borden krijgt. Papieren wegwerpborden helpen je uit de nood. Je kunt het afval en de bordjes van papier gewoon direct weggooien. Er blijft geen troep achter.

Geen vuile vaat meer!

Een feestje is leuk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Een vuile vaat na een vrolijk avondje of druk kinderfeestje is echter altijd een overlast. Het verstoort de gezellige sfeer om laat op de avond de borden, glazen en het bestek nog te moeten afwassen. Papieren of plastic borden zijn daarom een goede keuze. Probleem opgelost!

Wat zijn de voordelen van papieren borden?

Papieren borden zijn echte feestartikelen die bij vele gelegenheden uitstekend van pas komen. Het is absoluut geen saai, plastic wegwerpartikel. Integendeel, papieren bordjes hebben vele voordelen:

  • Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Je gooit ze zo in de prullenbak!
  • Ze zijn hygiënisch: je pakt gewoon een nieuw, schoon bordje bij je volgende hapje
  • Ze zijn gemaakt van stevig materiaal als karton, zodat ze niet snel kapot gaan
  • Je neemt de papieren borden gemakkelijk overal mee naartoe: ze wegen bijna niets
  • Je kunt kiezen voor wegwerpborden in de kleur wit, maar ook voor feestelijk gekleurde papieren borden
  • Laat ze bedrukken met een persoonlijke afbeelding of tekst voor een mooie, individuele uitstraling!

Papier of plastic?

Als je op zoek bent naar wegwerpborden, kun je meestal kiezen tussen papieren borden en plastic borden. Wat nu te kiezen? Bordjes van papier zijn net zo praktisch en robuust als borden van plastic. Papieren borden zijn er in vele vormen en partykleuren. Waarom dan niet voor papier gaan?

Papieren borden: op elke party een hit!

Heb je je hamburger en patat ooit op een porseleinen bord gehad? Nee toch? Papieren borden verhogen de feestvreugde en zijn op elke party een hit!