Papieren servetten

Papieren servetten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPapieren servetten

Waar zouden we zijn zonder papieren servetten? Denk eens na over een moment dat je een papieren servetje goed kon gebruiken. Dat moment bijvoorbeeld toen je mondhoeken vol zaten met saus van het eten of die keer dat je aan tafel onverwachts moest niezen, maar je je mond nog vol had?

Naast het feit dat ze vooral erg handig zijn, zijn papier servetten stiekem vooral ook heel erg leuk. Want het idee van papieren servetten is natuurlijk dat we hierdoor niet op onze kleren knoeien en eventueel geknoeide etensresten snel af kunnen vegen. Dat is nog lang niet alles. Wil je weten wat je nog meer met papieren servetten kan doen? Lees dan snel verder.

Papieren servetten naar kleur en formaat

Een papieren servet is niet zomaar een papieren servet. De kwaliteit per servet verschilt en heeft onder andere te maken met het aantal lagen waaruit een papieren servet bestaat. Dit kan namelijk variëren tussen de 1 en 4 lagen.

Groottes van papieren servetten zijn bijvoorbeeld 24cm x 24cm, 33cm x 33cm en 40cm x 40cm. Vergeet daarbij niet dat je ze nog twee keer uit kan vouwen. Op die manier zou je een papieren servet ook als tafelkleed kunnen gebruiken. In tegenstelling tot plastic kun je deze na gebruik weggooien.

Papieren servetten voor ieder thema

Papieren servetten kun je helemaal aanpassen aan de gelegenheid waarbij je ze nodig hebt. Voor alle feestelijke gelegenheden en party’s een ander printje. En houd je er een keer over? Bewaar ze in de kast tot een volgende keer. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel servetten van. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s:

  • Kerst
  • Pasen
  • Verjaardag
  • High Tea
  • Geboorte
  • Oud & Nieuw

Creatief met papieren servetten

Wil je eens een keer iets anders doen met je papieren servetten? Je kan er ook nog altijd mee gaan vouwen. Erg leuk om ter decoratie op iemands bord te leggen vlak voordat het ontbijt, de lunch of het diner aanvangt. Of mocht je je een keer vervelen tijdens een saai etentje, grijp dan een papieren servet en knutsel er een roosje van.

Zoek voor inspiratie het internet af en binnen no time weet jij het hele gezelschap aan tafel te verbazen met je vouwkunsten. Ook erg handig wanneer je met je kinderen uit eten gaat. Leer ze papieren servetten vouwen en ze zijn de hele avond zoet.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.