Papieren tafelkleed

Papieren tafelkleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPapieren tafelkleed

Geef je een kinderfeestje of tuinparty met een barbecue? Of ga je met vrienden of familie gezellig thuis dineren of picknicken in de natuur? Zorg dan dat je een papieren tafelkleed in huis hebt of op een rol in je reistas hebt. Papieren tafelkleden zijn voor outdoor party's en etentjes de perfecte keuze!

Waar te gebruiken?

Een tafelkleed van papier kun je overal gebruiken. In je eetkamer, op je terrastafel, op je balkon of op je vakantieadres. Het is een mooie en praktische accessoire die in elke omgeving goed tot zijn recht komt.

Een papieren tafelkleed heeft de uitstraling van chique stof of tafellinnen, maar het gebruiksgemak van papier. Dek de tafel met bijpassend bestek en servetten, versier het geheel met ballonnen en het feestje kan beginnen. Laat de gasten maar komen!

papieren tafelkleed kleurig gedekt

Welke voordelen heeft een papieren tafelkleed?

Wist je dat een papieren tafelkleed vele voordelen heeft ten opzichte van een stoffen tafelkleed of tafelzeil?

  • Een papieren tafelkleed is gemakkelijk in gebruik. Je trekt een stuk van de rol en kiest eenvoudig het juiste formaat uit. Super handig. En er zit genoeg papier op de rol om meerdere malen te gebruiken.
  • Het kleed van papier is snel op tafel te leggen en te bevestigen en het papier is daarna even vlot weer te verwijderen.
  • Je kunt papieren tafelkleden na gebruik als afval weggooien.
  • Een papieren tafelkleed is een voordelige en stijlvolle oplossing, als je een groot aantal gasten krijgt.
  • Een tafelkleed van papier beschermt je tafel tegen beschadigingen.

Heb je een voorkeur voor een kleur?

Houd je van rood, wit, zwart of blauw? Je wordt altijd op je wenken bediend. Papieren tafelkleden zijn er in alle denkbare kleuren en diktes, zodat ze op het oog nauwelijks verschillen van tafellinnen.

Een tafelkleed met bloemendesign, een streep- of ruitmotief? Of wil je liever een papieren tafelkleed uit de collectie feestartikelen met een bepaald thema als Disney voor een kinderfeestje? Je geeft je tafel in een handomdraai elke uitstraling die je maar wilt.

paars papieren tafelkleed op tuintafel

Decoreer je tafelkleed

Een simpel tafellaken in een neutrale kleur kan saai zijn. Dek de tafel met een papieren tafelkleed en ga zelf aan de slag! Er zijn genoeg creatieve manieren om je tafelkleed van papier om een originele manier te versieren!

Geef je high tea voor je vriendinnen? Geef de tafel een romantische sfeer met goud bestek,  kandelaren en zelfgemaakte bloemdecoraties in poedertinten. Een wit papieren tafelkleed past hier   perfect bij!

Heb je binnenkort een paasbrunch? Geef de tafel een speelse twist door een lichtbruin papieren tafelkleed te gebruiken! Teken vervolgens met geel krijt paashazen, paaseieren en lentebloemen! Heb je dat gedaan? Dan kun je de tafel dekken met borden en servies! Schrijf boven elk een een mooie wens dat met de lente te maken heeft! Zo heeft iedereen een persoonlijke boodschap dat door je gasten gewaardeerd zal worden!

Voor een verjaardagsfeestje kun je voor een papieren tafelkleed kiezen in allerlei kleuren! Vind je dat iets te heftig? Geen nood! Een tafellaken in een lichtroze, mintgroene of blauwe kleur kan ook! Haal de kwasten en potjes verf tevoorschijn en beschilder grote bloemen op het tafelkleed! Zo creëer je een tafellaken waar iedereen heel vrolijk van wordt!

Een papieren tafelkleed: een feestelijke decoratie!

Een papieren tafelkleed is een praktisch accessoire én een feestelijke decoratie!