Papieren tafelkleed

Papieren tafelkleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPapieren tafelkleed

Geef je een kinderfeestje of tuinparty met een barbecue? Of ga je met vrienden of familie gezellig thuis dineren of picknicken in de natuur? Zorg dan dat je een <strong>papieren tafelkleed</strong> in huis hebt of op een rol in je reistas hebt. Papieren tafelkleden zijn <b>voor outdoor party's en etentjes</b> de perfecte keuze!</p>

Waar te gebruiken?

Een tafelkleed van papier kun je overal gebruiken. In je eetkamer, op je terrastafel, op je balkon of op je vakantieadres. Het is een mooie en praktische accessoire die in elke omgeving goed tot zijn recht komt.

Een papieren tafelkleed heeft de uitstraling van chique stof of tafellinnen, maar het gebruiksgemak van papier. Dek de tafel met bijpassend bestek en servetten, versier het geheel met ballonnen en het feestje kan beginnen. Laat de gasten maar komen!

Welke voordelen heeft een papieren tafelkleed?

Wist je dat een papieren tafelkleed vele voordelen heeft ten opzichte van een stoffen tafelkleed of tafelzeil?

  • Een papieren tafelkleed is gemakkelijk in gebruik. Je trekt een stuk van de rol en kiest eenvoudig het juiste formaat uit. Super handig. En er zit genoeg papier op de rol om meerdere malen te gebruiken.
  • Het kleed van papier is snel op tafel te leggen en te bevestigen en het papier is daarna even vlot weer te verwijderen.
  • Je kunt papieren tafelkleden na gebruik als afval weggooien.
  • Een papieren tafelkleed is een voordelige en stijlvolle oplossing, als je een groot aantal gasten krijgt.
  • Een tafelkleed van papier beschermt je tafel tegen beschadigingen.

Heb je een voorkeur voor een kleur?

Houd je van rood, wit, zwart of blauw? Je wordt altijd op je wenken bediend. Papieren tafelkleden zijn er in alle denkbare kleuren en diktes, zodat ze op het oog nauwelijks verschillen van tafellinnen.

Een tafelkleed met bloemendesign, een streep- of ruitmotief? Of wil je liever een papieren tafelkleed uit de collectie feestartikelen met een bepaald thema als Disney voor een kinderfeestje? Je geeft je tafel in een handomdraai elke uitstraling die je maar wilt.

Een papieren tafelkleed: een feestelijke decoratie!

Een papieren tafelkleed is een praktische accessoire én een feestelijke decoratie!

Aankomende sales