Papieren tafelkleed

Papieren tafelkleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPapieren tafelkleed

Een papieren tafelkleed is ideaal voor kinderfeestjes, grote verjaardagsfeesten of voor dagelijks gebruik in huis! Je hoeft je geen zorgen te maken voor eventuele etensvlekken. Na het eten gooi je het gewoon weg! Vind je een papieren tafelkleed een saai? Dat hoeft niet! Door een tafelkleed in jou gewenste kleur te kiezen of het tafellaken zelf te decoreren, heb je een vrolijk gedekte tafel!

Soorten papieren tafelkleden

De tafelkleden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten! Je kunt kiezen uit tafelkleden van:

  • 138 cm x 220 cm
  • 120 cm x 80   cm
  •  70  cm x 70   cm

Voordelen papieren tafelkleed

Gebruik je regelmatig stoffen tafelkleden? Dan weet je dat het tafelkleed na elk diner vol zit met etensvlekken. Deze vlekken haal je er (meestal) gemakkelijk uit, maar wat is nu fijner dan een tafellaken na het eten gewoon weg te gooien? Papieren tafelkleden zijn ideaal voor in huis en in de tuin!

Decoreer je tafelkleed

Een simpel tafellaken in een neutrale kleur kan saai zijn. Dek de tafel met een papieren tafelkleed en ga zelf aan de slag! Er zijn genoeg creatieve manieren om je tafelkleed van papier om een originele manier te versieren!

Geef je high tea voor je vriendinnen? Geef de tafel een romantische sfeer met goud bestek,  kandelaren en zelfgemaakte bloemdecoraties in poedertinten. Een wit papieren tafelkleed past hier   perfect bij!

Heb je binnenkort een paasbrunch? Geef de tafel een speelse twist door een lichtbruin papieren tafelkleed te gebruiken! Teken vervolgens met geel krijt paashazen, paaseieren en lentebloemen! Heb je dat gedaan? Dan kun je de tafel dekken met borden en servies! Schrijf boven elk een een mooie wens dat met de lente te maken heeft! Zo heeft iedereen een persoonlijke boodschap dat door je gasten gewaardeerd zal worden!

Voor een verjaardagsfeestje kun je voor een papieren tafelkleed kiezen in allerlei kleuren! Vind je dat iets te heftig? Geen nood! Een tafellaken in een lichtroze, mintgroene of blauwe kleur kan ook! Haal de kwasten en potjes verf tevoorschijn en beschilder grote bloemen op het tafelkleed! Zo creëer je een tafellaken waar iedereen heel vrolijk van wordt!

Kinderfeestjes

Geef je binnenkort een kinderfeestje? Dek de tafel met een wit papieren tafelkleed! Leg er verschillende kleuren stiften in het midden van de tafel en laat ze tijdens het taart eten lekker op tafel kleuren. Zijn de de kinderen iets ouder? Dan kun je vragen om aan het einde van het feestje om een leuk berichtje voor de jarige op het papieren tafelkleed te schrijven. Zo heeft de jarige een leuke herinnering aan zijn of haar feestje!

Versier je tafel met een papieren tafelkleed en gooi je daarna met alle gemak in de prullenbak!

Aankomende sales