Paspoorthoesje

Paspoorthoesje

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPaspoorthoesje

Je gaat op reis en je neemt mee: kleding, toiletspullen, portemonnee en natuurlijk je paspoort! Zonder geldig identiteitsbewijs kun je geen kant op! En nu je paspoort tien jaar lang geldig is, is het verstandig om daar heel zuinig op te zijn. Met een paspoorthoesje bescherm je je paspoort en heb je een trendy item in je hand! Ga voor een opvallend hoesje! Zo zie je in één oogopslag waar je je paspoort in je handbagage hebt gelaten!

Een paspoorthoesje is een sleeve dat als een omhulsel om je paspoort heen zit. Het biedt bescherming tegen water en vuil. Ook vermindert een paspoorthoesje de kans dat er vouwen in het paspoort komen. Als hoesje kun je een saai zwart leren variant aanschaffen, maar wat dacht je van een hippe accessoire dat gezien mag worden?

Materiaal

Op zoek naar het perfecte paspoorthoesje voor om jouw paspoort? Je hebt hoesjes in verschillende kleuren en materialen. Je hebt onder andere hoesjes van:

 • Plastic
 • Leer
 • Polyester
 • RVS

Natuurlijk zit er verschil in de kwaliteit, maar je kunt er bij elk type materiaal haast van uit gaan dat het hoesje geruime tijd mee gaat.

Paspoorthoesje als portemonnee

Op vakantie is het verstandig om zo min mogelijk spullen mee te nemen. Zo raak je geen waardevolle spullen kwijt en scheelt het in gewicht!

Een overbodige accessoire in je handbagage is je grote portemonnee.

 • Vaak heb je niet meer dan alleen je verzekeringspas;
 • Pinpas;
 • En creditcard nodig

De rest kun je met gemak thuis laten! Een paspoorthoesje met aan de binnenkant extra vakken voor je passen is dan ook ideaal! Zo heb je in paspoorthoesje al je belangrijke documenten mee op reis!

Let wel: Een paspoorthoesje met extra vakjes is niet overal te vinden. Kijk goed bij de aankoop van een paspoorthoesje of dat hoesje ook die extra’s heeft. Een hoesje met vakjes is te herkennen aan de sluiting. Kun je het hoesje dichtmaken? Dan betekent het vaak dat het paspoorthoesje extra vakken heeft.

Match met je paspoorthoesje

Als echte fashionista zorg je dat je handtas een match is met een paar accessoires die in je tas rondslingeren. Denk aan:

 • Een bijpassende portemonnee;
 • Een brillenkoker;
 • En een notitieboek.
 • Ook kun je een paspoorthoesje uitzoeken dat bij je handtas past! Passende accessoires geeft een luxe uitstraling en laat je zien dat je oog hebt voor detail!

Tip!
Wil je je paspoort echt goed beschermen? Vandaag de dag zit er in elk nieuw paspoort een RFID-chip waarop alle persoonlijk informatie van een persoon is te vinden. Met een RFID-blokkerende paspoorthoesje geef je dieven geen kans om jouw persoonlijke informatie te stelen!

Laat je inspireren door Westwing

Op zoek naar meer accessoires en vernieuwende gadgets? Kijk dan vooral even op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw accessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.