Pen

Pen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPen

Een met de handgeschreven brief. Waar zie je dat nog? Verras je vriendin, moeder of geliefde met een handgeschreven kaartje! Degene zal blijf verrast zijn dat iemand vandaag de dag de moeite heeft genomen om persoonlijk een kaart te schrijven! Ondanks dat er minder wordt geschreven, is de pen een onmisbaar bureau accessoire. Zonder pen kun je geen enkele letter op papier schrijven!

Op elk bureau ligt er wel een pen om snel aantekeningen te noteren. In de meeste gevallen is het een simpele balpen die in groten getale verkrijgbaar is. Zelfgeschreven uitnodigingskaarten schrijf je niet met een doodnormale pen, maar met een vulpen. Zo kun je met gemak prachtige krullen in letters creëren! Zorg dat je altijd een bakje met verschillende pennen in huis hebt om persoonlijke brieven te versturen!

Stukje geschiedenis van de pen

Wist je dat..

Het woord pen is afgeleid van het Latijnse woord penna dat veer betekent. De eerste pennen bestonden uit ganzenveren of waren glanzende rietpennen. Tegenwoordig ziet een pen er heel anders uit! Een van plastic gemaakt omhulsel met een inktpatroon dat een blauwe, zwarte, groene of rood kleur bevat.

De pen is zo ontworpen dat het goed in de hand ligt. Er moet immers mee geschreven worden!

Naast de balpen heb je ook andere soorten pennen. Zo heb je:

  • vulpen
  • fineliner
  • markerpen

Niet alleen pennen kun je navullen met een inktpatroon. Dit is alleen mogelijk bij een vulpen! De andere pennen zijn over het algemeen zo ontworpen dat je een nieuwe pen moet aanschaffen als de inkt leeg is.

Een digitale pen

De doodgewone pen gaat wel met de tijd mee. Er is een technologisch snufje aan de normale pen toegevoegd. Een digitale pen slaat alles meteen op wat je schrijft!

Geschreven tekst kun je weer op de computer teruglezen in een tekstdocument. Ook kun je de tekst laten vertalen! De pen heeft zo meerdere voordelen!

Meer creativiteit met een pen

Wist je dat je van schrijven creatiever wordt? Door woorden op papier te zetten, reflecteer je een proces in je hoofd en dit brengt je weer op nieuwe ideeën!

Met typen creëer je ook woorden, maar bij deze manier van schrijven sta je niet bij elk woord die je typt stil.

Tip!
Heb je een brainstormsessie met je collega’s? Geef iedereen pen en papier en laat ze daar al hun ideeën mee opschrijven! Zo voorkom je dat ze doelloos naar hun beeldscherm staren en zo minder creatief bezig zijn!

Schrijven met een pen stimuleert dus de fantasie en vergroot je creativiteit..

Laat een pen graveren

Is je vriendin, broer of nichtje afgestudeerd? Geef een gegraveerde pen cadeau! Een luxe vulpen in een decoratief doosje en met de afstudeerdatum ingegraveerd is een memorabele gift waar degene heel blij mee zal zijn!

Geef daarbij een setje luxe blanco papier. Zo kan hij of zij altijd een mooi kaartje naar iemand schrijven!

Een pen is een onmisbaar bureau accesoire. Investeer in goede pennen!

Een pen als stijlvol woonaccessoire

Om je bureau of werkplek een beetje op te pimpen is het helemaal niet zo raar te kiezen voor een stijlvolle pen die past bij jouw smaak. De kleur, het materiaal of een motief op de pen geven, hoe klein dit accessoire ook is, een bepaalde uitstraling aan jouw werkplek.

Kies dus een favoriet die elke dag weer een glimlach op je gezicht tovert. Zo is een pen een klein juweeltje in de ruimte..

Neem voor het vinden van jouw favoriete schrijfwaren ook eens een kijkje bij Westwing. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Deze Home and Living webshop presenteert dagelijks een gevarieerd en verrassend aanbod accessoires en meubels, alles voor in en om het huis. Vergeet naast het shoppen niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste interieurtrends, krijg je styling tips & tricks, lees je interviews en ontvang je home updates. Bovendien kun je hier binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen. Zo heb je genoeg informatie en inspiratie bij elkaar om ook van jouw huis een up to date huis te maken.