Peper- en zoutstel

Peper- en zoutstel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPeper- en zoutstel

Alles draait om balans. Van het leven zelf tot aan het eten dat je kookt in de keuken. Haal daarom de yin en yang naar jouw keuken met het aanschaffen van een peper- en zoutstel!

Het peper- en zoutstel wordt al aardig gerekend tot de basisbehoeften in de keuken, naast eetgerei en servies. Peper en zout maken of kraken het gerecht dat je kookt en opdient. Daarnaast kan het peper- en zoutstel ook als trendy accessoire gebruikt worden in jouw huis!

Function & fashion in huis

Het peper- en zoutstel kan zowel functioneel als decoratief dienst doen in de keuken en in huis in het algemeen. Een peper- en zoutstel wordt vaak gekenmerkt als een zwart en wit duo aan tafel. De hedendaagse interpretatie op dit eeuwenoude koppel kan erg veel variëren; van leuke zwart&witte dolfijntjes tot aan abstracte kunstwerken.

Strak peper- en zoutstel

Voor in een strak en modern interieur, zou je gebruik kunnen maken van een peper- en zoutstel dat is vormgegeven in strakke en geometrische vormen. Denk aan driehoekige, kubusvormige of zelfs zeshoekige busjes voor jou peper en zout. Je kunt kiezen voor de traditionele zwart-witte kleurverdeling, of juist voor een uniforme kleur. Dit moderne peper- en zoutstel komt vaak in hoogglans materialen, zodat het netjes integreert in jouw moderne interieur.

Brocante peper- en zoutstel

Voor een brocante of landelijke stijl in huis, kun je ervoor kiezen de peper en het zout in een mooi, notenhouten peper- en zoutstel te doen. Deze lichtbruine kleur is altijd erg leidend in een huis van deze stijl en matcht daarom erg goed met dit materiaal. Niet alleen hout, maar ook een peper- en zoutstel in een matte kleur is hier erg geschikt voor.

Elektrisch stel voor de peper en zout

Naast het handmatige peper- en zoutstel, kun je ook kiezen voor een elektrisch peper- en zoutstel. Dit zijn trendy, langwerpige stellen in cilindervorm, die met een druk op de knop een gewenste hoeveelheid peper of zout loslaten. Vaak zijn deze gemaakt van opgepoetst aluminium voor een strakke, industriële look.

Design peper- en zoutstel

Uiteraard kun je ook gaan voor een typisch design peper- en zoutstel. Deze is speciaal gemaakt met oog op de styling. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende vormen, zoals een peper- en zoutstel in de vorm van een totempaal, melkflessen of gekke dieren- en mensenfiguurtjes. Deze komen in allerlei kleuren voor en kun je dus overal inzetten. Maak het zo gek en vrolijk als jij wilt!

Het peper- en zoutstel is dus niet meer de typische, oude vaatjes, gemaakt van glas met een aluminium kop. Voor welk trendy en hip eigentijds ontwerp ga jij?

Mooie keukenaccessoires bij Westwing

Waar vind je voor een mooie prijs prachtige keukenaccessoires? Nou, bij Westwing natuurlijk! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living wegschop, vind je een grote variatie aan keukenaccessoires. Denk aan servies, pannen, apparaten en natuurlijk ook een luxe peper- en zoutstel voor op tafel!

En het leuke is: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Dus, waar wacht je nog op?

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw peper- en zoutstel is nog maar één klik bij je vandaan!