Perforator

Perforator

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPerforator

Ben je altijd druk in de weer met het samenstellen van dossiers? Dan liggen er de nodige bureau accessoires op jouw bureau. Een nietmachine, markerstiften, plakband en een perforator om gaten in het papier te maken, zijn producten die het werk een stuk gemakkelijker maken.

Heb je geen perforator op je bureau liggen? Dan wordt het een lastige klus om fatsoenlijke gaten in het papier te krijgen. Een perforator is dan eigenlijk een onmisbaar bureau accessoire op je bureau! Zorg ervoor dat je altijd een stevig, compacte perforator in huis hebt om altijd gaten in papier te prikken!

Perforator

Om perfecte gaten in het papier, karton of kunststoffolie te maken, heb je een perforator nodig. Met de standaard perforator die je in huis kunt gebruiken, kun je twee of vier gaten in het papier maken. Hier zit wel een afstand van acht centimeter tussen om zo aan de maten van de ordners en multomappen te voldoen!

Een belangrijk onderdeel van de perforator is de aanleg. Geen idee wat is? Met een aanleg perforeer je de gaten op de juiste plekken om het papier netjes in een snelhechter te plaatsen.

Perforators voor in huis zijn vaak bedoeld voor niet al te dikke dossiers te perforeren of om snel gaatjes in een blaadje te maken voor in de in administratiemap. Bestaat het dossier uit meer dan dertig pagina’s? Dan is de kans groot dat je niet in één keer al het papier kan perforeren. Voor dikkere boekwerken kun je betere door professionele perforator laten perforeren!

Professioneel gebruik 

Een professionele perforator gebruik je niet alleen voor dikkere dossiers, maar is ook handig om meerdere gaten tegelijk te perforeren. Wil je 23 gaatjes in het papier maken? Een perforator voor professioneel gebruik is veel groter dan een perforator voor in huis. Het een groot, stevig en zwaar apparaat met een hendel om zo gaten in alle velletjes papier te perforeren. Voor dikkere boekwerken is het ook fijn om een hendel te hebben. Dit geeft meer kracht om zo met gemak gaatjes in het papier te maken!

Bijpassende bureau accessoires

Bureau accessoires zijn niet de meeste spannende producten op je bureau. Om je bureau wat op te fleuren zou je bureau artikelen in vrolijke kleuren kunnen aanschaffen. Het aanbod is enorm! Ga voor bureau accessoires met bloemenprint, roze of felblauw. Zo maak je het werken een stuk leuker!

Waar wacht je nog op? Haal de perforator in huis om altijd gaatjes te maken in al je dossiers!