Plafondventilator met lamp

Plafondventilator met lamp

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlafondventilator met lamp

Als je een kamer op het oosten hebt, zal het in de zomer vast in de buurt komen van een sauna. Daarom is verkoeling in die kamer erg belangrijk. Het betreft ook nog eens de kamer waarin je van alles kwijtraakt. Goede verlichting kan daarbij een uitkomst bieden. De oplossing? Een plafondventilator met lamp!

De plafondventilator met lamp combineert stijl met het praktisch aspect. Voortaan zal jouw kamer in huis voorzien zijn van voldoende licht en de juiste temperatuur!

Plafondventilator met lamp: een echte eyecatcher..

Tegenwoordig zien we de plafondventilator niet vaak meer terug in het interieur. Huizen vandaag de dag zijn vaak uitgerust met de nieuwste en slimste airconditioning technieken, die zó naadloos zijn verwerkt in het interieur dat je niet eens doorhebt dat ze er zijn.

Met de plafondventilator met lamp is dat wel anders! Dit zal juist het meest prominente accessoire worden in jouw interieur!

Overal in huis

Je kunt de plafondventilator met lamp in ieder vertrek van het huis ophangen. Naast het feit dat een plafondventilator in erg stijlvolle varianten verkrijgbaar is, voegt de geïntegreerde lamp een chique sfeer hieraan toe.

De doorsnee plafondventilator met lamp maakt gebruik van normale gloeilampen, maar voor het creëren van een unieke sfeer in huis, kun je beter gebruikmaken van halogeen of LED lampen voor jouw plafondventilator!

Deze twee typen lampen zijn verkrijgbaar met alternatieve lichttinten, waarmee je je kamer een net iets knussere of koelere sfeer geeft.

Voor iedere stijl

Om het geheel af te maken, kies je een materiaal voor de propellers die jij bij jouw interieur vindt passen.

  • Voor de natuurlijke, Scandinavische look kun je je wenden tot (licht)houten design propellers! Wat hierbij mooi staat is een minimalistisch ontwerp, zoals een plafondventilator met lamp, die drie propellerbladen heeft.
  • Ben je meer van de strakke, chique en moderne look? Kijk dan uit naar een diep mahoniehouten of kunststof donkerblauwe plafondventilator met lamp!
  • Laat de kleuren van jouw interieur terugkomen in de plafondventilator met lamp!

Koninklijke plafondventilator!

Voor een echte paleislijke sfeer kun je zelfs kiezen voor de kroonluchter plafondventilator met lamp. Deze plafondventilator heeft in de plaats van één lamp, meerdere lampen. Deze kunnen (net als bij een kroonluchter) mooie glazen lampenkappen zijn, of juist uiterst functionele spots die je in allerlei richtingen kunt draaien.

Ga je voor de antieke look? Kies dan een exemplaar die je handmatig kunt bedienen middels de kabeltjes die onder de plafondventilator uithangen. Ouderwets genieten!

De plafondventilator met lamp is nooit echt weggeweest en hangt waarschijnlijk binnenkort bij jouw in huis! Pure nostalgie!

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Elke dag onvang je een nieuw aanbod! Bekijk naast alle producten voor in huis en tuin de tips en ideeen in het online magazine. Daarin staan de adviezen van experts om van jouw huis een stijlvol huis te maken. Kijk of je bij Westwing een perfecte plafondventilator met lamp kunt vinden! En geniet dan van het gemak van online bestellen.