Plaid blauw

Plaid blauw

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlaid blauw

Ga mee met de trends als je gaat shoppen voor een plaid. Blauw is helemaal hip op dit moment. Je ziet de woonaccessoires in blauw in iedere interieurzaak terugkomen. Of je nu naar een gezellig woonwinkeltje gaat bij jou in de stad of de meubelboulevard bezoekt voor een compleet nieuwe inboedel. Je interieur een nieuwe look geven kan overigens heel gemakkelijk met enkele accessoires, waaronder de plaid in blauw.

Fleur je interieur op met een blauwe plaid en pak ook de rest van de woonaccessoires in de woonruimte aan. Ga voor kobaltblauw of kies voor een plaid in lichtblauw als je meer van pasteltinten houdt. De minimetamorfose van je woonruimte begint bij de keuze van een mooie plaid. Blauw is er in vele varianten, dus er is altijd wel een kleur die bij jouw smaak past!

plaid blauw klassieke stijl harig plaid paarsblauwe kleur

Multifunctionele plaid blauw

Een woonaccessoire dat het altijd goed doet is de plaid. Blauw is een frisse kleur, maar kan ook voor warmte en romantiek zorgen in je interieur. De plaid is overigens echt multifunctioneel. Of je nu binnen of buiten bent: de plaid komt van pas. Je kunt er op zitten, eronder liggen en je kunt hem gebruiken als cover om dingen af te dekken, zoals een bedsprei in blauw. Ook kan de plaid, die je nonchalant over de leuning van de bank hangt, puur als accessoire dienen om je woonkamer wat kleur te geven.

  • Je kunt de plaid in de zomer als comfortabele picknickdeken gebruiken.
  • Je kunt een blauw plaid gebruiken als woondeken.
  • Je kunt de plaid gebruiken als lekkere bedsprei.

plaid blauw lichtblauw donkerblauw drie kleuren

Gebruik je de plaid in blauw als blauwe sprei op je bed? Zorg dan elders in de slaapkamer ook voor wat blauwe sfeermakers. Denk hierbij aan blauwe kaarsen of theelichthouders, een blauw kussen op een stoel of een blauwkleurige vaas. Wil je een sprei in blauw op je bed? Zorg dan overigens dat de breedte en lengte langer zijn dan die van je beddengoed. Als de stof van het beddengoed onder de sprei uitkomt, is dat namelijk niet mooi. Een sprei moet lekker ruim zijn.

Plaid blauw combitips

De minimetamorfose van een kamer begint dus bij de keuze van een plaid. Blauw kan erg opvallend zijn, zoals bij turquoise en kobaltblauw, maar de kleur kan ook een vrij neutrale kleur zijn, zoals marineblauw. Kies de kleur die jij het mooist vindt en die in de ruimte doet wat jij wilt.

 

  • Turquoise: deze kleur geeft een frisse look aan je interieur.
  • Kobaltblauw: deze blauwkleur geeft je interieur een hippe uitstraling.
  • Lichtblauw: lichtblauw maakt je interieur zacht en romantisch.
  • Donkerblauw/marineblauw: donkerblauw maakt je interieur warm en klassiek.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

plaid blauw bedsprei lichte kleur klassieke stijl slaapkamer