Plaid geel

Plaid geel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlaid geel

Wie durft? Je interieur opvrolijken met de kleur geel. Geel is een prachtige kleur voor veel interieurs, maar daarentegen ook gewaagd voor een plaid. Geel is een goede keuze, maar dan moet je zeker weten dat je het goed gaat aanpakken. De kleur geel schreeuwt om aandacht, doet ons denken aan de opkomende zon en aan uitgestrekte velden vol zonnebloemen. Geel is leven. Begin eens met het plaatsen van een gele plaid.

Bijna ieder interieur is gemakkelijk te voorzien van een plaid. Geel is een felle kleur, maar valt toch vrij gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Geel combineert goed met vele tinten blauw, maar ook met grijs, zwart, wit en bruin. Een plaid in geel zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling binnen je interieur, maar fungeert tevens als heerlijk warm dekentje voor op de bank. Om nou je hele dekbed naar beneden te sjouwen is misschien wat overdreven, dus met het zelfde gemak pak je gewoon een plaid om je warm te houden!

plaid geel gestreept vrolijk wit geel vouw

Nooit meer koude voetjes met een plaid geel

Een plaid is vaak gemaakt van heerlijk warme stof, zoals merinowol of mohair. Deze stof zorgt ervoor dat je plaid in geel lekker zacht aanvoelt en bovendien erg weinig weegt. Je neemt je plaid dus overal mee naartoe, ook als je op vakantie gaat of gaat reizen. Heb jij het snel koud? Of ga je gewoon een hele koude winter tegemoet? Dan is het aangeraden om enkele plaids in je woning te plaatsen, waar je altijd een beroep op kunt doen. Lekker wegzakken in je bank, serietje aan, plaid over je koude voeten trekken en jouw avond kan beginnen!

plaid geel oranje gordijnen ouderwetse stoel Engelse stijl kussen

Plaid geel: begin met combineren

Combineren is een term die vaak gebruikt wordt als het over interieurs gaat. Een gele plaid kan een ware toevoeging voor je interieur zijn, maar kan dit alleen bewerkstelligen als het goed wordt gecombineerd met andere accessoires of meubelstukken. Hieronder lees je enkele combineertips.

  • Een plaid in geel op een donkere bank is een goede start. Als je een grotere hoekbank hebt, waar je dus nog wat ruimte over houdt, is het aangeraden om wat mooie sierkussens in de hoeken te plaatsen.
  • Je kunt gele kussens op je bank plaatsen, maar ook gaan voor een andere kleur die goed te combineren is bij geel. Wil je een vrolijk en druk effect creëren? Plaats dan allerlei kussentjes in verschillende kleuren, zoals rood, blauw en paars.
  • Een mooi motief op je gele plaid of kussen doet vaak wonderen. Er zijn prachtige sierkussens met creatieve motieven te vinden, die prachtig zullen staan op je bank of stoel.
  • Gordijnen zijn harstikke belangrijk als het gaat om combineren. Heb je een geel plaid? Geel in je gordijnen zorgt voor een sterk interactie effect tussen je plaid en je gordijnen. Combineer je plaid. Geel is de ideale kleur voor gordijnen, en je ziet meteen een sterk aanwezige gele sfeer terugkomen in je woning. Dit is mooi voor in je woonkamer, maar ook erg mooi voor op je slaapkamer.
  • Maak je living helemaal af door links en rechts wat gele accessoires te plaatsen. Denk aan een geel bloemetje of aan een mooie gele vaas.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.