Plaid grijs

Plaid grijs

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlaid grijs

Op zoek naar een heerlijke plaid die past bij jouw interieur? Dan is het belangrijk om goed te kijken naar de kleur van de plaid. Grijs is ideaal wanneer je houdt van een landelijke inrichting en woonaccessoires in brocante stijl. Lekker voor als je even op de bank een powernapje wilt doen of als grijze bedsprei om je ’s nachts extra warm te houden.

Is jouw interieur voorzien van neutrale kleuren en wil je voor wat afwisseling zorgen met de plaid? Grijs zorgt voor warmte en een gezellig gevoel, zeker in combinatie met bijvoorbeeld beige of blauw. Vooral in de winter is het heerlijk om een sprei in grijs van zacht materiaal zoals wol of katoen bij je in de buurt te hebben.

plaid grijs strak interieur moderne lamp bank

Wegdromen onder je eigen grijze sprei

Misschien vind je een bedsprei ouderwets of lukt het niet om een mooie plaid in grijs te vinden. Toch is een sprei fijn om op je voeteneinde te leggen, zodat je er snel bij kunt als je het koud krijgt in je slaap. Ben je op zoek naar wat rust en kalmte in je slaapkamer en wil je daarbij graag een passende plaid? Grijs is een warme kleur die voor veel uitstraling zorgt, zonder dat de omgeving te druk wordt. Op die manier kun je wegdromen onder je eigen heerlijk zachte plaid in grijs. Kleed en kopje thee erbij: het genieten kan beginnen.

plaid grijs rood kussen harig deken klassieke stijl foto

Plaid grijs: bedsprei stylen en accessorizen

Je eigen plaid in grijs combineren met je kussens en andere woonaccessoires. Dat is niet altijd even gemakkelijk! Ga je voor één tint grijs of kies je voor een samenstelling van meerdere tinten? Verschillende grijzen brengen een ander gevoel teweeg, dus het ligt er maar net aan naar wat voor sfeer je op zoek bent. Tips nodig? Je leest ze in dit rijtje:

  1. Welke kleur geef jij je plaid? Een grijs plaid is er in allerlei kleurschakeringen, dus bekijk goed de kleur van je meubelen en andere accessoires om te bepalen wat er het beste bij past. Donkergrijs staat mooi bij zwart, terwijl lichtgrijs bij neutrale kleuren zoals wit en beige mooier is. Grijze plaids zijn ontzettend veelzijdig!
  2. Bij een plaid zijn heerlijk grote, zachte kussens ook erg fijn. Een relaxed avondje op de bank is compleet met een dekentje over je voeten en een groot kussen in je rug.
  3. Heb je een grote bank in de woonkamer die veel ruimte inneemt? Zorg dan voor een plaid van tenminste 150 x 150 cm, zodat je er lekker onder kunt kruipen en het kleed niet verdwijnt in de bank.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

plaid grijs traditionele ruit wit grijstinten bank fleece