Plaid paars

Plaid paars

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlaid paars

Geef jouw interieur een kleurrijke twist met een plaid met paars. Een plaid met paars staat mooi op een donkere leren bank. Met een paarse sprei geef je jouw slaapkamer juist een spannende uitstraling. Een paars plaid of een sprei in paars is ontzettend veelzijdig en in veel verschillende vormen en varianten te krijgen. Weet jij al waar je dit plaid gaat gebruiken?

Er zijn weinig accessoires zo veelzijdig als een plaid. Paars is daarnaast een kleur die in veel interieurstijlen past. Niet alleen in jouw interieur, ook op bed is er altijd plek voor een plaid. Paars geeft de slaapkamer zowel een kleurrijke als spannende touch. Al zin om aan de gang te gaan met jouw paarse plaid? Laat je inspireren en vind jouw perfecte exemplaar.

Een ideaal plaid paars

Ieder huis kan een paarse opfrisser gebruiken. Een mooie manier om deze kleur aan jouw interieur toe te voegen, is door het gebruik van een plaid. Paars staat erg goed in een klassieke inrichting met veel verschillende donkere kleuren. Paars is ook donker, maar heeft een wat spannendere look dan bijvoorbeeld zwart. Op een mooie donkere leren bank is een plaid paars dan ook iets wat niet mag ontbreken. Hetzelfde geldt voor de slaapkamer. Een paarse bedsprei geeft de donkere, klassieke slaapkamer een unieke look.

plaid paars slaapkamer donkergrijs kussens glans klassiek

Een plaid voor iedereen

Een plaid met paars kan op vele manieren gebruikt worden. Daarnaast zijn er verschillende soorten plaids. Bedenk daarom goed welke stof jij het mooiste vindt voor jouw plaid. Paars krijgt door de gebruikte stof ook een andere uitstraling. Het materiaal dat je gebruikt, is dus van belang voor de look van jouw plaid. Daarnaast kan het zijn dat je allergisch bent voor bepaalde materialen. Kies daarom voor een stof waar jij niet slecht op reageert. Het volgende lijstje laat zien welke stoffen jij kunt gebruiken in jouw ideale setting.

  • Zijde: gebruik deze stof op de slaapkamer en je krijgt een prachtig glans. Combineer dit met kussens die matchen en de paarse look is helemaal af, bijvoorbeeld door hier en daar een sierkussen te plaatsen.
  • Wol: met wol creëer je een klassieke look. Een vintage Chesterfield stoel met een paars plaid met ruitmotief is een geweldige combinatie.
  • Katoen: vind jij zijde too much en houd je niet van wol? Dan is een plaid van katoen een goede keuze. Het katoen houdt je lekker warm als het koud is en zorgt voor koelte in warme dagen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.